2777
2789
عنوان

بلد نیستم ارایش کنم

350 بازدید | 32 پست

چرا شبیه جن میشم یا شبیه این دهه شصت هفتادیا 

به یه نفر دیگ گفتم ارایشم کن من بلد نیستم 

باز شبیه جن شدم همه خندیدن 

پوستم سبزه روشنه به گفته هوش مصنوعی به گفته های هوش مصنوعی عمل کردم باز جن شدم 

امشب عروسی دوستمه اصلا ارایش نمیکنم میرم 💔 من رژ خالی بزنم باز زشت. میشم 

نمیدونم چرا 

هیچی هم ندارم جز دو تا پنکک ک یکی تیره یکی روشنه قاطی میکنم 

رمیل و چند تا مداد ابرو سیاه و قهوه ای پالت رژ. و رژ مدادی 

نه رژ گونه نه خط چشم نه هیچی شانس بدم جو های بزرگ دراوردم 

اعضای صورتم اصن ناهمسانه به همین زشتم. 

بقیه مسخرم میکنن ارایش کنم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بلد نیستی شبیه جن میشی اما دهه ۶۰و۷۰شبیه کن نیستن ،خیلی هاشون مث ماهم مث دختر بچه هان با اینکه بچه دارن .اگه اینجور نمیگفتی یک کمکی میکردم راهنمایی اما همچنان جن بمون عزیزم😂🫠

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

پن کک و ریمل و یه رژ لب کمرنگ برات عالی میشهبقیه چیزها رو ول کن

پنکک میزنم مصنوعی میشه چرا 

گچی مانند یا یه همچین چیزی 

زیاد روشنم نمیزنم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

عزیزم بلد نیستی شبیه جن میشی اما دهه ۶۰و۷۰شبیه کن نیستن ،خیلی هاشون مث ماهم مث دختر بچه هان با اینکه ...

😐😐😐 منظورم ارایش اون زمونه 

صورتت رو اصلاح میکنی؟

مو ندارم زیاد نازکه  انگار مو ندارم فقط پشت لب میزنم 

پنکک میزنم مصنوعی میشه چرا گچی مانند یا یه همچین چیزی زیاد روشنم نمیزنم

پن کک نباید روشنتر از پوستت باشه باید رنگ پوستت باشه که فقط یکدستش کنه و اگه لک وجوشی هست پنهون کنه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بد نوشتی عزیزم دیگه

🤷‍♀️