ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من فکر نمیکنم کسی باشه که صددرصد راضی باشه تمام زندگی ها و روابط کم و کاستی هایی داره اما باید مدیریتش کرد . زندگی صددرصد ایده آل وجود نداره عزیزم
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
کلا از بحث شوهر بیایم بیرون... بنظر من زندکی مجردی ی کیف دیگ داره واقعا زندکی متاهلی بچهم م بیاد دیگ ...
الهی عزیزم واقعا بهت حق میدم منم بچه های فامیل میبینم خسته میشم چه برسه شما که وسطشی من واقعیتش نمیدونم ازدواج کنم یا تا آخر مجرد بمونم و حتی دلیلی هم ندارم که تصمیم بگیرم
کلا از بحث شوهر بیایم بیرون... بنظر من زندکی مجردی ی کیف دیگ داره واقعا زندکی متاهلی بچهم م بیاد دیگ ...
وای حق گفتی چقدر . اما خب باز ادم از تنهایی و راحتی مجردی هم خسته میشه . چقدر دیگه فقط تفریح و استراحت کنی . باز زمان پیری ادم دوست داره یه خانواده ای داشته باشه . بچه ها بلاخره در اینده دور سفره مون رو شلوغ میکنن دلمون گرم میشه 😍
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
هر چقدر بزرگتر شن مشکلاتشون دغدغه شون با خودشون بزرگتر میشه همش باید استرسشونو بکشی
اره میدونم اما ما هم قوی تر میشیم . دیگه به دنیاشون اوردیم باید سفت و محکم پاشون وایسیم. ولی من دوتا از دوستامو دارم میبینم ازدواج کردن و جدا شدن الان کار و خونه مستقل هم دارن دائم هم تفریحن اما حسرت دارن میگن دوست پسرامون فقط برا رابطه میخوان هیچکس پامون نیست دوست دارن بچه داشته باشن با اینکه مشکل مالی ندارن تفریحشون به راهه اما دلشون خانواده و بچه ی خودشونو میخواد. پس ما شرایط بهتری داریم با تمام سختی هامون