2777
2789
عنوان

تو سونوی دهانه رحم جنسیت بچه مشخص میشه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست
دخترخواهرگلمعزیزم ۹٠درصد افرادی ک میان ای وی اف حدود دهه چهل هستند پس سنت زیاد نیست ارامش خودتو حفظ ...

مثل اسم کاربر یتون دل آدمو آروم میکنید ...بخدا دست خودم نیست میترسم تو سونو رحمم تومور اینا داشته باشه.....من آخه پلی کیستیک یا همون تنبلی شدید بخاطر همون از رشد فولیولام میترسم....شما هم بارداری اذیتتون میکنم انشالله که به سلامتی بارتون رو زمین بزارید 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

احتمالا تا روز۱۶_۱۸پریودی همین طوری بری بیای تا به اندازه مورد نظر برسه

انشالله که هم چی خوب پیش بره ....تو مطب هم ۵۰۰سونو میگیره هر دفعه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی ب من 14 هفته گفتن پسره برا طول سرویکس رفتم

مرسی گفتی عزیزم ذوق دارم خداپسرتونگه داره

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

انشالله که هم چی خوب پیش بره ....تو مطب هم ۵۰۰سونو میگیره هر دفعه

عزیزم من بیمارستان دولتی میرفتم هزینش کمتر بود

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من حس درد تو تخمدان هام دارم خفیف و پهلوها

من اصلا نداشتم ولی دیدم کسایی ک درد داشتن تخمک بیشتری ازاد کرده بودن

مثل اسم کاربر یتون دل آدمو آروم میکنید ...بخدا دست خودم نیست میترسم تو سونو رحمم تومور اینا داشته با ...

عزیزم نه من اذیت نمیشم به خاطر خودت میگم کمتر خودتو اذیت کن 

این فکرای بیهوده رو نکن 

انشالله همه چی به بهترین نحو پیش میره

عزیزم نه من اذیت نمیشم به خاطر خودت میگم کمتر خودتو اذیت کن این فکرای بیهوده رو نکن انشالله همه چی ب ...

دستت دردنکنه که جواب میدی دعا کن برام

دولتی چقدر شد هزینه ای وی اف....واسه منم دولتیه وبی واسه سونو میرم مطب انقدم شلوغه

دولتی تا الان۴٠ شده راحت 

اهان سونو هم  برای ما تو بیمارستان بود

انومالی نه گلم سونوطول دهانه رحم

بپرس از دکتر شاید بهت بگه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

مرسی گفتی عزیزم ذوق دارم خداپسرتونگه داره

عزیزم بهمچنین خدا فرزند شما رو هم زیر سایه صاحب الزمان نگه داره

دعا کن این یکی ک تو شکممه هم بسلامت بیاد 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

عزیزم بهمچنین خدا فرزند شما رو هم زیر سایه صاحب الزمان نگه دارهدعا کن این یکی ک تو شکممه هم بسلامت ب ...

ممنون بابت دعای خوبت 

انشالله عزیزم به سلامتی بغلش کنی