2777
2789

تولدش کلی سوپرایزش کردم 

تازه از سفر کاری اومده بودم

همینکه رسیدم فرودگاه سریع یه ماشین گرفتم رفتم براش کیک و هدیه گرفتم.قبل از اینکه اون بیاد دنبالم 

اینارو هم طی همون روزا که تو سفر بودم سفارش داده بودم اماده کنن تا رسیدم برم بگیرم. 

حالا شد تولد من آقا سفر کاری بود دو روز بعدش رسید

دیدم هیچ خبری نیست نه تبریکی نه هدیه ای .

به روش اوردم گفت معذرت میخوام انقدر سرم شلوغ بود افکارم به هم ریخته حق داری واقعا.کارت بدم برو کیک بگیر به حساب من هدیه اتم طی سفری که قراره بریم از اونجا میخرم‌

گفتم نه کارتتو میخوام نه کیکتو 

باهم رفتیم سفر اونجا هم یادش نبود کادو تولد منو بگیره 

خودم رفتم یچیزی برداشتم به حساب کادو .

خیلی ناراحتم 

اصلا از یادم نمیره

،ازش انتظار داشتم 

باورم نمیشه همچین ادمی باشه.💔انقدر بی توجه برای من مناسبتا مهم بودن. 

ولی فقط کار و اهداف خودش براش مهمه .

گاها احساس میکنم من اصلا براش مهم نیستم ارزشی ندارم براش.

😞

ازدواجتون سنتی بوده؟🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عادت کردم 

فک کنم خیلی از مردا همینن

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

این قضیه اصلا از یادم نمیره من براش صدمو گذاشتم همیشه اما اون....

نمیدونم مردا خیلی بی احساسن پدر منم هیچ وقت تولدمو یادش نیست ن تولد من ک دخترشم ن مامانم ک ۲۳ ساله زنشه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

منم برای سالگرد ازدواج برنامه ریزی کرده بودم با این حساب هیچی نخریدم هیچ مراسمی هم نگرفتم.

ولش کن عزیزم 

پولتو خرج خودت کن واسه خودت هدیه بخر

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .