2777
2789

این دخترایی ک یه پسر میبینن مخشو راحت میزنن چیکار میکنن 

میخوام یاد بگیرم

مثلا یه کافه نشستی از یکی خوشت میاد

باید چیکار کنی تا بیاد جلو شماره بگیره ❓

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری دلبری میکننبگو 😂😂😂

ببین چیزی که من فگر میکنم اینه 

ولی شاید توضیح دادنش خیلی ضایع به نظر برسه و باید ماهر باشی که قشنگ در بیاری کارو 😬😅

مثلا نگاه میکنن برقراری تماس چشمی از همهههه چیز مهم تره 

نگاه میکنن بعد پسره ک نگاشون میکنه یکم خجالت یکم خنده ملیح ناناز بعد نگاشونو میدزدن 

حالا اگر با پسذه غریبه هم نیستی یعنی صحبت میکنید باهم خچب دلبری و عشوه بیا دیگ وابسته به موضوع یا مکان 

دیگ دخترا بلدن تا یه حدی این دلبری رو 

آخه این چه کاریه😐

همش سبک بازیه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خب چجوری دلبری میکننبگو 😂😂😂

از چت جی پی تی بپرس😅

ببین دلبری کردن از نامحرم رو موافق نیستم

ولی میتونی به یه بهانه ای باهاش صحبت کنی

قطعا اگر اونم مایل باشه ادامه پیدا میکنه

دیروز تو دیوار آگهی گذاشته بود بهش گفتم پارتنر داری ؟ گفت حالت خوش نیست داداش ؟ سر آخرم بلاکم کرد😂🤣

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین چیزی که من فگر میکنم اینه ولی شاید توضیح دادنش خیلی ضایع به نظر برسه و باید ماهر باشی که قشنگ د ...

حواست باشه زیادم نگا کردن یا اشتباه نگاه کردن یا عشوه و دلبری بی موقع و زیادی 

طرف احمق نیست میفهمه و فکر میکنه دور از جونت یه دختر هولی و خودش خیلییی کیس خفنیه و تو داری براش دست و پا میزنی 

دست نیافتنی به نظرررر برسسس 😁

اینکه ارهولی چجوری میگن بعضی دخترا نخ میدن

ازاینکارا یاد نگیر چرا به اونا نخ بدی..... اگه اشتباه برداشت کنن چی اگه باهدف جنسی بیان جلو چی... هیچوقت سمت پسر خودتون نرین حتی اگرم اومد باز بقصد رفاقت باهاش نرین بجا اینکارا ازخود خداوند بزرگ همسری عالی بطلبید چرا ازخود اوس کریم نمیخایین که بخای مخ یه پسری بزنی که اصلا نمدونی چجور آدمی هس

من اصلا بلد نیستم😂

ولی مثلا بگو و بخند میکنن سعی میکنن به بهانه سوالی چی ی برن جلو 

بعدم یک جور نشون میدن روش کراشن

و مهم تر همه اعتماد بنفس بالایی دارن این دخترا و سعی میکنن که خودشون رو با اعتماد بنفس نشون بده 

طوری که انگار به کسی وابسته نیستن

من خودم رو به. بنده خدایی کراش بودم تا ۱ ماه اول خوب پیش رفت 

باقیش نه 😂