2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 45 پست

شاغل بودن به زن اختیار عمل و استقلال فکری می ده. می شه توی دوره هایی از زندگی زن کار نکنه یا ساعات خیلی کم کار کنه که شغل رو از دست نده. ولی بهتره که کلا شغل رو زمین نگذاره. شغل به زندگی آدم هدف و نظم هم می ده. البته که خیلی سخته. 

باید حتما همسری باشه که قبل از بچه دار شدن هم کار خونه رو کار دو طرف ببینه. وقتی بچه دار شدیم دیگه دیره که بخواهیم این چیزها رو جا بندازیم. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که شغلش هویتش بشه نمیتونه رهاش کنه ،مثلا اگر وقتی میخوای خودت رو معرفی کنی اول به شغلت اشاره میک ...

آره دقیقا منم همینو دارم میگم که دیگه اگه ادامه دادم دیگه نمیتونم ولش نمیکنم 

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

خانه داریشاغل بودن زن فقط یه تایمی که شوهر واقعا واقعا نتونه و یه جایی گیر کردع باشع اونم یه تایمی ب ...

ببین آرایشگری اینجوری نیست مثلا فروشنده مغازه چیزی نیستم آرایشگری اسم و رسم داره بیزینس مختص به خودت هست مثلا من اولش اصلاح و اپلاسیون انجام میدادم ادامه دادم الان دارم تاتو و پدیکور پا یادمیگیرم بعد مثلا آموزش این دوتا لاین می‌زارم بعد پیشرفتشون میدم سالن میزنم جدا دیگه نمیشه ولکرد چطور مطب یه دکتر مثلا دکتر اگه شوهرش پول کم داشت کارکنم اگه نه ولکنه نمیتونه باید از الان خودم تصمیم بگیرم 

من هم هنرمندم و با هنرم درآمد دارم، هم استخدام رسمی هستم گاهی میگم کاش شغلم رسمی نبود و مجبور نبودم ...

نه ارایشگرم

سالن از خودتونه؟

فعلا نه درحال کار و یادگیری به عنوان دستیار ولی برای بعد آره برنامه دارم

شاغل بودن به زن اختیار عمل و استقلال فکری می ده. می شه توی دوره هایی از زندگی زن کار نکنه یا ساعات خ ...

نه اون اخلاقش اینه که به مامانش هم تو خونه کمک می‌کنه مثلا جارو کنه یا ظرف بشوره یا غذا درست کنه چون مامانش هم شاغله

یه محصولی تولید میکنم میفروشمخوشم نمیاد زیاد او مجازی اطلاعات بدم شرمنده

خب اگه بگی مشتری بهتری میگیری

نه اون اخلاقش اینه که به مامانش هم تو خونه کمک می‌کنه مثلا جارو کنه یا ظرف بشوره یا غذا درست کنه چون ...

خیلی خیلی خوبه. اینکه مامانش شاغله و این مساله براش آشناست. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685