2777
2789
عنوان

بادام زمینی تو گلوم گیر کرده تنگی نفس دارم خواهشا بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 169 پست
دگزا آمپول خوبی نیس ، ماشاالله جدیدا دکتر های عمومی مث نقل و نبات تجویز میکنن همیشه برو متخصص بهتره

چرا عزیزم عوارض داره؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

مگه چیزی ازش دیدی؟؟شاید گرونی و مشکلات باعث این گرفتاری شده

اره عزیزم کلا ادمیه که ذاتش همینه که همش خیانت کنه ،هیزه زنا و دخترای مردمو نگاه میکنه ،کلا ذاتش خرابه چند سال پیش بهم خیانت کرد از اون روز من دیگه آدم سابق نشدم 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم کلا ادمیه که ذاتش همینه که همش خیانت کنه ،هیزه زنا و دخترای مردمو نگاه میکنه ،کلا ذاتش خرا ...

پس اگه اینجوریه بگو اگه واقعا نمیخوای تکلیف منو مشخص کن،الان میگی دوست ندارم فردا میگی ببخش

چوب خطتت پر شده دیگه ببخشش تو کار نیس

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چرا عزیزم عوارض داره؟

من یبار سرماخوردم دکتر عمومی این آمپول رو نوشت منم نمی‌دونستم و زدم ، بخدا یه روز کامل از درد شدید پا اصلا نه میتونستم راه برم نه دردش با هیچ مسکنی آروم میشد خیلی بد بود خیلی 

تا از یه دکتر آشنا پرسیدم گفت دگزا خوب نیس و نباید به همه بیمارا بدن و متاسفانه برا همه تجویز میکنن

اگه قبل از آمپول تنگی نفس نداشتی الان داری ، تنگی نفس هم یکی از عوارض همین امپوله 

حالا این دفه زدی اشکال نداره دیگه هیچوقت نزدن ، چون تا شیش ماه بدن کلسیم جذب نمیکنه 

والا قدیما آدم رو به مرگ بود انقد دارو نمیدادن ،الان برا یه سرماخوری ساده میری یه تومن دارو میشه ،انگار هدفشون فقط فروش دارو هست نه سلامتی بیمار 

پس اگه اینجوریه بگو اگه واقعا نمیخوای تکلیف منو مشخص کن،الان میگی دوست ندارم فردا میگی ببخشچوب خطتت ...

اره عزیزم دیگه بخاطر دوتا بچهام می‌سازم چه کنم فقط خودم داغون شدم خودش روز به روز جوان تر میشه عین خیالش هم نیست

من یبار سرماخوردم دکتر عمومی این آمپول رو نوشت منم نمی‌دونستم و زدم ، بخدا یه روز کامل از درد شدید پ ...

اره بخدا راست میگی یکی از آشناهای دورمون دوماه پیش در اثر همین آمپول فوت شد گفتن فشارش رفته بالا رگای سرش پاره شده منم واقعیت امروز ترسیدم به شوهرم گفتم عوارض داره گوش نکرد بزور گفت بزن البته از آمپول میترسم زدم ولی یه لحظه احساس کردم قلبم درد میکنه الانم تپش قلب دارم میشه برای این آمپول باشه؟

اره بخدا راست میگی یکی از آشناهای دورمون دوماه پیش در اثر همین آمپول فوت شد گفتن فشارش رفته بالا رگا ...

خودمون فک میکنیم هرچی دکتر بده درسته 

حالا هم چیزی نیس نترس من خودمم یبار زدم 

میگم از این به بعد نزن ،الانم اگه قرص ویتامین دی داری یکی بخور ، مایعات هم شاید خوب باشه بخوری

خودمون فک میکنیم هرچی دکتر بده درسته حالا هم چیزی نیس نترس من خودمم یبار زدم میگم از این به بعد نزن ...

ممنون گلم قبلا خیلی میزدم چند وقت حساسیتم خوب میشد بار آخری رفتم بزنم خود دکتر نداد بهم گفت خیلی عوارض داره کورتون داره اره دیگه نمیزنم بخاطر گلو دردم مجبوری زدم 🥲

خودمون فک میکنیم هرچی دکتر بده درسته حالا هم چیزی نیس نترس من خودمم یبار زدم میگم از این به بعد نزن ...

ولی گلو دردم هنوز خوب نشده فک کنم ایندفعه خوب نشم 😔

اره عزیزم دیگه بخاطر دوتا بچهام می‌سازم چه کنم فقط خودم داغون شدم خودش روز به روز جوان تر میشه عین خ ...

ناراحت نشیا خدا لعنت کنه همچین مردایی رو

ممنون گلم قبلا خیلی میزدم چند وقت حساسیتم خوب میشد بار آخری رفتم بزنم خود دکتر نداد بهم گفت خیلی عوا ...

دقیقا کورتون داره ، کتورولاک برا درد خیلی بهتر از دگزا هس ،ولی خب کلا تا وقتی مجبور نشدی هرچی دارو و آمپول نزنی بهتره 

ناراحت نشیا خدا لعنت کنه همچین مردایی رو

نه گلم خیلی خوب بود یه چند سالی هست اینجوری شده انگاری خیلی عصبی شده نمیشه باهاش حرف زد استوریای ناله کنان میزاره فالوراش دختره همش رمز میزاره رو گوشیش نمیزاره من به گوشیش دست بزنم وقتی هم بگم تو خیانت کردی خودم کتک میخورم درحد مرگ 

نه گلم خیلی خوب بود یه چند سالی هست اینجوری شده انگاری خیلی عصبی شده نمیشه باهاش حرف زد استوریای نال ...

شکست عشقی خورده شاید

ببرش مشاوره

ولی گلو دردم هنوز خوب نشده فک کنم ایندفعه خوب نشم 😔

چن روزه اینجوری شده؟ مطمئنی بخاطر بادوم زمینیه؟ 

صدات هم تغییر کرده یا ، آخه داداشم یه دو هفته صداش گرفته و گلودرد داره ،دکتر گفت ویروس جدیده باید بگذره تا خوب شه

دقیقا کورتون داره ، کتورولاک برا درد خیلی بهتر از دگزا هس ،ولی خب کلا تا وقتی مجبور نشدی هرچی دارو و ...

قرص حساسیت چی الان فکسوفنادین داده راستش میترسم بخورم عوارض داشته باشع چون به دارو ها عوارض دارم ،من به آمپول بتامتازون عوارض دارم چون یه بار زدن تپش قلب شدیدی گرفتم