2777
2789
عنوان

بادام زمینی تو گلوم گیر کرده تنگی نفس دارم خواهشا بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب احتمال زیاد بادام زمینی زخم کرده گلوتو الان احساس تنگی نفس می‌کنی زیاد انگولک نکن درست میشه

آره البته از قبل هم تنگی نفس داشتم بخاطر استرس و اعصاب 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

آره البته از قبل هم تنگی نفس داشتم بخاطر استرس و اعصاب

آخی بگردم استرس چرا بیخیال باش بخدا دنیا و آدماش ارزش استرس و اعصاب خوردی ندارن

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

آخی بگردم استرس چرا بیخیال باش بخدا دنیا و آدماش ارزش استرس و اعصاب خوردی ندارن

قربونت برم عزیزم، کاش میشد بیخیال شد از بدی های دنیا شوهرم خیلی در حقم بدی میکنه دلمو میشکنه تهش میاد میگه ببخشید🥲

قربونت برم عزیزم، کاش میشد بیخیال شد از بدی های دنیا شوهرم خیلی در حقم بدی میکنه دلمو میشکنه تهش میا ...

خدانکنه فداتشم

باهاش حرف بزن بگو اذیت میشم با این کارات،یکی دوبار باهاش سر سنگین باش بزار حساب کار دستش بیاد

خدانکنه فداتشم باهاش حرف بزن بگو اذیت میشم با این کارات،یکی دوبار باهاش سر سنگین باش بزار حساب کار د ...

قربونت بشم گلم ممنون که درکم میکنی ،آره حرف میزنم دو روز خوب میشه ولی باز به کارش ادامه میده جدیدا خیلی بداخلاق شده حرفای ناراحت کننده ای بهم میزنه میگه دوستت ندارم از این حرفا تهش میگه ببخشید اعصابم خوردبود

قربونت بشم گلم ممنون که درکم میکنی ،آره حرف میزنم دو روز خوب میشه ولی باز به کارش ادامه میده جدیدا خ ...

عزیزمی گلم

اشکال نداره گفت دوستت ندارم بگو منم دوستت ندارم،گفت عصبانی بودم ی چی گفتم بگو منم از رو عصبانیت گفتم،زیاد عکس العمل نشون نده

عزیزمی گلماشکال نداره گفت دوستت ندارم بگو منم دوستت ندارم،گفت عصبانی بودم ی چی گفتم بگو منم از رو عص ...

فداتشم اخه میدونی من خیلی دوسش دارم توقع نداشتم بعد از پانزده سال زندگی بهم بگه دوستت ندارم دیگه نمیخامت

فداتشم اخه میدونی من خیلی دوسش دارم توقع نداشتم بعد از پانزده سال زندگی بهم بگه دوستت ندارم دیگه نمی ...

انشاالله زندگیتون پایدار و با دوام باشه 

ببین از کجا ناراحته سر شما خالی میکنه وگرنه اونی ک نخوادت نمیاد معذرت خواهی کنه،مطمئن باش همسرتم دوستت داره

انشاالله زندگیتون پایدار و با دوام باشه ببین از کجا ناراحته سر شما خالی میکنه وگرنه اونی ک نخوادت نم ...

قربونت عزیزم همچنین ،نمیدونم تازگیا شک کردم نکنه یکی دیگه دوست داره که با من خیلی بدشده 

قربونت عزیزم همچنین ،نمیدونم تازگیا شک کردم نکنه یکی دیگه دوست داره که با من خیلی بدشده

مگه چیزی ازش دیدی؟؟

شاید گرونی و مشکلات باعث این گرفتاری شده

نمیدونم گوش حلق بینی نوبت نداشتن رفتم عمومی اونم عکس نوشت انجام دادم گفتن چیزی معلوم نمیشه احتمالا ح ...

دگزا آمپول خوبی نیس ، ماشاالله جدیدا دکتر های عمومی مث نقل و نبات تجویز میکنن 

همیشه برو متخصص بهتره