2777
2789
عنوان

بادام زمینی تو گلوم گیر کرده تنگی نفس دارم خواهشا بیایید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 169 پست

من امروز یه متن خوندم کرونای جدیده و احساس میکنی توی گلوت یه چیزیی فرو میره و تنگی نفس از اعلائمش هست .

نمیدونم تا چه حد درسته اگه این  باشه تا چند روز دیگه خودش رفع میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیتون بخورید اگر ندارید روغن زیتون واگر باز نبود روغن مایعاگر چیزی باشه رفع میشه

این چند روز هی خامه و کره خوردم اونم ناشتا خوب نشدم هیچ هی یه پام تو دشویی یه پام تو خونه😔😂

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

اره دیگ میتونه بره وگرنه تو مری که مستقیم باید بره پایین تو معده مری یه لوله صافیه جای نداره که بخوا ...

نای حنجره کجای گلو میشه؟

من امروز یه متن خوندم کرونای جدیده و احساس میکنی توی گلوت یه چیزیی فرو میره و تنگی نفس از اعلائمش هس ...

الان ۶ روز شده دیگه بعد از بادام زمینی که خوردم اینجوری شدم

این چند روز هی خامه و کره خوردم اونم ناشتا خوب نشدم هیچ هی یه پام تو دشویی یه پام تو خونه😔😂

فقط زیتون یا روغن زیتون

انشالله خوب میشین

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

اره دیگ میتونه بره وگرنه تو مری که مستقیم باید بره پایین تو معده مری یه لوله صافیه جای نداره که بخوا ...

نای و حنجره تو عکس مشخص نیستن ؟عکس چهار طرف گردن گرفتن

الان ۶ روز شده دیگه بعد از بادام زمینی که خوردم اینجوری شدم

پیش یه دکتر حتما برید ولی گلوتون حتما به خاطر بادام ملتهب شده و احساس گیر کردن داره .

من خودم الان سه چهار روزه هر چی میخورم تا یک ساعت بعد احساس میکنم یه مقدار کمش فرو میره . به خاطر هوا هم آلرژی گرفتم و گلوم ملتهب شده .

شاید سرفه زیاد زدی برا همین درد داری

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

بله مشخصن قطعا پشت که ستون مهرهاس از کنار هم نای و حنجره مشخصه از جلو هم حنجره

آها دکتر گفت چیزی معلوم نیست گیر کرده باشه از تو عکس

گلوت رو زخم کرده و جای اونه بنظرم فک میکنی ک گیر کرده نون سنگک بخور

آره احتمال داره انگار گوشه گلوم چیزی چسبیده چیزی نمیتونم بخورم 🥲

پیش یه دکتر حتما برید ولی گلوتون حتما به خاطر بادام ملتهب شده و احساس گیر کردن داره .من خودم الان سه ...

رفتم عکس گرفتن گفتن چیزی معلوم نیست که گیر کرده باشه احتمالابه بادام حساسیت داشتی فعلا آمپول حساسیت زدن گفتن اگه بهتر نشدی برو دکتر گوش حلق بینی تا با دستگاه ببینه