خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 عنوان لکه بینی بعد از اتمام پریودی 37 بازدید | 8 پست خانوما و یه چهار روزی بود پاک بودم منتهی از دیروز لک بینی دارم ولی خیلی خیلی ببخشید آبکی نیست مثل زمان پریودترشح سفت و کش دارهکسی اطلاعی داره چرا اینجوری شدم؟چیکار کنم زود از بین بره؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/ 1404/09/06 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 کیست نداری؟ نه ولی هفت سال پیش زایمان مردم الان میگن برو شدی هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 نه ولی هفت سال پیش زایمان مردم الان میگن برو شدی بریچ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89448 نه ولی هفت سال پیش زایمان مردم الان میگن برو شدی دلیلش همین یا عفونت یا کیست خودشناسی DNA plus
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 دلیلش همین یا عفونت یا کیست دلیلش بریچ هست یعنی؟نمیدونم والاالان یعنی این خون هست؟نمیتونم رابطه داشته باشم؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89448 دلیلش بریچ هست یعنی؟نمیدونم والاالان یعنی این خون هست؟نمیتونم رابطه داشته باشم؟ بریچ چیه ؟ اره دیگه خونه اگه خیلی باشه نه درد اینا نداری کلافه نمیشی؟ خودشناسی DNA plus
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 بریچ چیه ؟ اره دیگه خونه اگه خیلی باشه نه درد اینا نداری کلافه نمیشی؟ نه درد ندارم خیلی نیست یعنی لباس زیرم اصلا کثیف نمیشه یعنی در این حد مشکلی نداره؟بریچ میگن حین بخیه زدن سزارین یه منطقه نازک تر از بقیه جاها شده و امکان بارداری مجدد. هم شاید نباشه هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89448 نه درد ندارم خیلی نیست یعنی لباس زیرم اصلا کثیف نمیشه یعنی در این حد مشکلی نداره؟بریچ میگن حین بخیه ... نه بابا من لکه بینی داشتم خیلی اذیت میشدم خودشناسی DNA plus