نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 عنوان کسی هس که دفتر پیشخوان کار کنه 48 بازدید | 11 پست میشه لطفا کمکم کنین هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃 1404/09/06 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارـتوـخانه عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 328 که شماره طرف بهت بدن یا آدرس ش.چنین چیزی کسی حق نداره روزی 500 با( کانکت یار)دانلود از کافه بازار ، صلوات یادت نره
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 کار نمیکنم تا حدودی اشنایی دارم سوالت چیه اگه برم دفتر پیشخوان یه شماره بدم میتونن بگن سیم کارت به اسم کیه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 که شماره طرف بهت بدن یا آدرس ش.چنین چیزی کسی حق نداره اگه آشنا داشته باشیم میشه؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
seaflower_2021 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 1894 اگه برم دفتر پیشخوان یه شماره بدم میتونن بگن سیم کارت به اسم کیه خیر کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...❤️🤲
noir_lume عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 74 اگه برم دفتر پیشخوان یه شماره بدم میتونن بگن سیم کارت به اسم کیه نه قبلا میشد اگر مسولش اشنا باشه الان واسه طرف پیام میره مگه مخابرات اشنا داشته باشییه سری نرم افزار هم هست
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 نه قبلا میشد اگر مسولش اشنا باشه الان واسه طرف پیام میره مگه مخابرات اشنا داشته باشییه سری نرم افزار ... پیام چی میره؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
noir_lume عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 74 پیام چی میره؟ که دفتر پیشخوان فلان جا وارد اطلاعات شما شدباز عصر پیام میدم دقیق میگم
نازیتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4892 که دفتر پیشخوان فلان جا وارد اطلاعات شما شدباز عصر پیام میدم دقیق میگم باشه عزیزم خیر ببینی هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
noir_lume عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 74 باشه عزیزم خیر ببینی ببین یه تعداد محدود سیم پیام واسشون نمیره ولی تو ۹۰ ٪پیام میره و باید دفتر پیشخوان اشنا باشه که واست انجام بده