2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده به تراویستم‌که اقاعه میگه عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
دیگه بدتر عزیزممجردهاتو هم باشی نمی‌ذاری شوهرت بره پیش یه خانم مجرد ، باحال که مورد پسندشم شده🤭🤭🤭

من که نمی‌خواهم خیانت کنم بهش فقط عادت کردم خیلی مرد جاافتاده هست

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ربط دارهبا این جواب بیشتر نشون دادی سن عقلیت چقدر کمه

به نظرم این به تبحر تراپیست مربوطه که بتونه فضای امن ایجاد کنه بین خودش و مراجع کننده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

من که نمی‌خواهم خیانت کنم بهش فقط عادت کردم خیلی مرد جاافتاده هست

چی بگم والا ولی شوهرت همینکه شعورش رسیده ببرتت پیش تراپیست و باهات کاری نداشته که طرف مرد هست یا زن،مجرد هست یا متاهل ینی از خیلی از مردا بهتره.

قدرشو نمیدونی

مواظب زندگیت باش

خدایا شکرت

چی بگم والا ولی شوهرت همینکه شعورش رسیده ببرتت پیش تراپیست و باهات کاری نداشته که طرف مرد هست یا زن، ...

یعنی به اینم مردا گیر میدن 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

خوب ناراحت میشدم ولی ۲ ماه پیش ایشونم میدونه زندگیمو باز چند جلسه به یکی دیگه توضیح بدم حسش نیست

عیبی نداره معمولا تو یه جلسه دو جلسه میشه خلاصه کرد،از اینکه بین تو و شوهرت اختلاف بیفته و یه مشکل ب بقیه مشکلاتت اضافه بشه بهتره که

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عیبی نداره معمولا تو یه جلسه دو جلسه میشه خلاصه کرد،از اینکه بین تو و شوهرت اختلاف بیفته و یه مشکل ب ...

واقعا دوست دارم با ایشون ادامه بدم عادت کردم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

واقعا دوست دارم با ایشون ادامه بدم عادت کردم

ببخشید ولی ظاهرا وابستگی پیش اومده ،شاید خودتون متوجه نشید . بازم هرطور خودتون میدونید

ببخشید ولی ظاهرا وابستگی پیش اومده ،شاید خودتون متوجه نشید . بازم هرطور خودتون میدونید

اخه درکم میکنه مسخره نمیکنه و حس خوبی دارم 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

وابستگی به تراپیست عادیه، خیلی پیش میاد برا مراجعا

چرا میخواید بنده خدا رو منصرف کنید؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

وابستگی به تراپیست عادیه، خیلی پیش میاد برا مراجعاچرا میخواید بنده خدا رو منصرف کنید؟

اگر همجنس باشه ایراد نداره و الان برای زندگی مشترکش مشکل پیش اورده . اگر از دید روانی ب قضیه نگاه کنیم کاملا اشتباس ،مخصوصا ک این خانم متاهله 

اگر همجنس باشه ایراد نداره و الان برای زندگی مشترکش مشکل پیش اورده . اگر از دید روانی ب قضیه نگاه کن ...

یکم ناراحتی طبیعیه ولی شوهرش زیادی بزرگ کرده قضیه رو 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه