2777
2789

پسرم کلاس پنجم دخترم اول.. گفتگوی صوتی بود. پسرمو نیم ساعت فقط طول میکشه بیدارش کنم با اینکهدشبا زود میخوابونمش.. آقا معلم میگفت فلانی صدای منو داری منم به دخترم گفتم بیا بگه بله صدآ می یاد، دیگه نمیدونم آقائه فهمید یا نه😂😂. چند دقیثه بعدش دیگه پسرم اومد و شرکت کرد. یاد اون کلیپه افتادم مادره صداشو عوض کرده بود جای بچش جواب سوالو داده بود به معلمش و معلم فهمیده بود و گفته بود خانوم فلانی بجای بچت حرف نزن😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقلب رو از حالا ب بچه هات یاد نده لطفا

خیلی فشاره روی ما مادرا تو مجازی. دیروز پسرم میخواست برای یکس از دوستای قدیمش یه فیلم که خودش ساخته بفرسته دستش اشتباهی خورد فیلمش رفت تو کلاس بعدم سریع پاک کرد ولی معلم پیام داد و یکی از مادرا بهم زنگ زد داشت جنجال میشد.  گفتم پاک کرده دستش خورد.. 

جنجال چی مگه چی بود

اینجوریه دیگه... خیلی سخت میگیرن. از کارو زندگی و آشپزی و شوهر و کارای شخصیم باید بزنم. دیروز از هشت صبح تا 12 با کلاسای مجازیشون بودم. سفره صبحانه جمع نشده بود.