میگم این بختیاریا چرا اکثرا بورن همه یا خرمایی با پوست سفیدن یا چشم رنگیو بووورن ژنشون چیه خداوکیلی نسبت به بقیه اقوام مخصوصا تو زاگرس نشیناشون خیلی نازن همه از دم بوووور ولی لرستانیا چشم ابرو مشکی و سفیدن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عکس هاشونو اورد خیلیاشون مو مشکی و چشم قهوه ای هستن مثل بقیه مردم ایران هستن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خب عزیزم چون اینا چش رنگین دلیل نمیشه فقط اینا اینجوری باشن بابای من چشاش عسلین و عربه مامان بزرگمم ...
درسته ولی عربا عموما چشم ابرو مشکی و سبزه هستن بور و سفید کم دارن ولی من عکس خیلی از بختیاریا دارم ک این شکلیم نمیتونم بفرستم همرو حالا چندتا چندتا میفرستم 😅
خب عزیزم چون اینا چش رنگین دلیل نمیشه فقط اینا اینجوری باشن بابای من چشاش عسلین و عربه مامان بزرگمم ...
واییی منظور اسی این نیس ک فقط لرها چش رنگین میگه بین لرها چش رنگی بیشتره
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
درسته عزیزم چشم و ابرو مشکی دارن ولی من عموما عموما بین بختیاری ها بور زیاده عکس فرستادم براتون زاگر ...
این عکس هایی که فرستادی که اکثرشون مو مشکی هستن و بور نیستن مثل بقیه مردم ایرانن
فقط دوتاشون موطلایی بودن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏