2777
2789
عنوان

منو عشقم کات کردیم الان پیام داده

449 بازدید | 32 پست

منو عشقم با هم کات کردیم 

چند روز پیش استوری گذاشته بود 

شاید بزرگسالی یعنی همین کنار آمدن با اینکه هیچ چیز فوق العاده ای وجود ندارد 

دوباره چند روز بعد استوری کرد 

هر کس داستان رنج خود را دارد و بعد عکس نویسنده ها و شاعر ها می‌آمد و یک مصرع شعری از اونها هم پایین نوشته شده بود 

چیست دریا ؟ چشم پر اشک زمین ...

سکوت چیست بجز حرف های ناگفته

مرا از دور تماشا کن من از نزدیک غمگینم

چه غریبانه شبی است شب تنهایی من ...

کس نیست درین گوشه فراموش تر از من ...

دارم سخنی با تو نتوان گفتن ...

سکوت سرشار از ناگفته هاست

بعد دوباره الان استوری کرده که 

دنیا به اندازه کافی تاریک هست 

شما چراغ یکدیگر باشید 

بگذارید رد مهربانی تان بماند 

نه زخم رفتارتان 

ادامه کامنت اول 

تا اینجا من هیچ واکنشی نشون ندادم 

تا اینکه دیشب بابام از سر کار اومد خونه گفت که یه نفر بهم از آشنا ها زنگ زده گفته اگر اجازه بدین ما برای امر خیر مزاحمتون بشیم من بهش گفتم بزار برم خونه با خانواده صحبت کنم بهتون خبر میدم 

خواستگار جدید معلم هست 

امیدوارم خدا برات بخواد 

قشنگ بخواد 

بهترین ها رو بخواد 

اونی که تو دلته رو بخواد 

چیزی که ذوقشو داری بخواد 

من تو شخصی پیام دادم چه دعای قشنگی 

اون جوابم رو داد که سلام وقتتون بخیر انشالله بهترین ها نصیب تون بشه 

نگید چرا رسمی صحبت می‌کنه چون استادم بوده کلا لحن صحبت کردن هامون رسمی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجا من هیچ واکنشی نشون ندادم تا اینکه دیشب بابام از سر کار اومد خونه گفت که یه نفر بهم از آشنا ...

نفهمیدم 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

خب الان چی باید بگیم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان اون فهمیده برات خواستگار اومده؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

چی رو نفهمیدی ؟

هر چی گفتی رو

یکم بهتر توضیح بده خب از اون خواستگار معلم هست به بعد رو نفهمیدم 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

دارم خوش حالم رو با شما به اشتراک میزارم

کات کردی و برات خواستگار جدید اومده میخوای ازدواج کنی خوشحالی ؟