سلام مامانای باذتجربه کمک میخوام دخترم سه سال و نه ماهشه کمی لجباز شده همش مبخواد استقلال تجربه کنه من خیلی تحمل میکنم ولی گاهی تحملم تموم میشه قشرق میکنه و چیزی که میخواد و باید به دست بیاره مثلا دیشب تا کی ما رو گردوند تو مرکز خریدا که اون وسیله مورد نظرش و پیدا کنه بخرههر چی گفتم بذار صبح قبول نکرد اومدیم خونه اینقدر گریه کردقشرق کرد البته چهار روزه مریضه ویروس گرفته رفتارم چه جور باشه؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ویروس جدیده گفت هیچ میوه حتی موز نده تا پنج روز گفت هیچ حبوبات و.گوشت نده اب میوه نده فقط,اب و دوق با نمک بده با پلو کته بدون روغن با جوجه کبابی سینه همین اصلا ویروسش عجیبه تو دکتر پر از بچه بود البته شکر خدا بهتره
گریه کنه محلش نزار تا خسته بشه... بچه اینقدری تو مرکز خریدا اینقدر رو میدین... ازالان باگریه بخواد ه ...
چکار کنم شوهرم و پدر مادر خودم میگن ای واااای چقدر گریه کرد چشماش اذیت شد قلبش یه ذره هست اذیت میشه تو چرا میذاری گریه کنه میدونی گریه و جیغ و کرذه وسیله برا خودش