2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده برای پسر شوهرم

1413 بازدید | 72 پست

الان پریودم غمگینم درد هم دارم این قضیه یادم اومد بغضی شدن ،،،،هم از مادر بچه بدم میاد یعنی خانوم سابق شوهرم  هم بخاطر بچه از شوهرم ناراحتم 

،،

بچه ۱ سالش بود شوهرم و خانومش جدا شدن خانومه  ازدواج مجدد کرده با یک آقایی شوهرمم با من ازدواج کرده دیگه ،،حالا بگذریم 

پسر شوهرم داره میشه ۹ساله 

این بچه از ۳سالگی با مادربزرگ مادریش زندگی می‌کنه اما خرج و مخارجش با همسرمه بایدم باشه پدرشه دیگه ،،، خلاصه این مادر بزرگ و نوه 

و شدید به همدیگه وابسته هستن

،،این به دایی ۲۰ ساله هم داره که تو خونه مش. ..روب میخوره و حتی مواد  می کشه ،،

چند روز پیش پسر شوهرم اومده بود خونمون  بهم 

گفت که دایی فلانیم شیره می‌کشه  گفتم  خیلی کار بدی می‌کنه برگشت  گفت نه آدم سر حال میشه گفتم نه این چیزا آدمو مریض می‌کنه و دل‌درد میگیره 

گفت نه مامان بزرگ هم گاهی که حالش خوب نیست می‌ره کنار داییم میکشه حالش خوب میشه 

گفتم آدم با ورزش و ساز یاد گرفتن حالش خوب میشه 

گفتش من وقتی میرم کنار مامان بزرگم که گوشیش رو بردارم بوش و دودش بهم میخوره خیلی سرحال میشم 

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چقد بی غیرته میذاره این تو اون خونه بمونه

شک نداشته باش اونم معتاد میشه 

واقعا این مادر و پدر برا هیچکدوم شون مهم نیست؟؟؟ عاطفه ندارن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ای خدا شرایطشو داری به شوهرت بگی بچه بیاد پیش شما ، خودت اسمش بنویس کلاس فوتبالی ، چیزی ، ثواب داره ...

شرایط مالی خیلی ن چون تازه کار راه انداختیم اما تا بعداز عید اوکی میشه 

فرستادمش کلاس فوتبال هفته ای سه روز می‌ره کنار خونشونه 

💚🌱

شوهرت چقد بی غیرته میذاره این تو اون خونه بمونهشک نداشته باش اونم معتاد میشه واقعا این مادر و پدر بر ...

منم باهاش بحثم شد گفتم مگه همه چی دوتا ماشین خریدن خوراکی و لباسه گفتم دارین آینده بچه رو تباه می کنید 

💚🌱

وای خواهر قلبم پاره شد.

منم یه برادر شوهر دارم معتاد مفنگی لگنی.

بعد شوهر احمقم پسرمو می بره و ۲۴ ساعته اونجان

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
چی گفت ؟ اخه الان بالای هفت سال باباش میتونه سر پرستیشو به عهده بگیره

گفت میگیرمما پارسال می‌خواستیم بیاریمش اپن موقع وضعیت مالیمون خوب بود چند روز اوردیمش نزدیک بود سکته کنه بچه از بس گریه میکرد می گفت مامان بزرگمو می‌خوام 

💚🌱

منم باهاش بحثم شد گفتم مگه همه چی دوتا ماشین خریدن خوراکی و لباسه گفتم دارین آینده بچه رو تباه می کن ...

خب واقعا میخای ازین مرد بی غیرت بچه دار شی؟ قبل بچه دار شدن همیشه این رفتاراشو به یادت بیار

این مرد عاطفه نداره

واشه بچه خودش پدر نشد واسه بچه توام نمیشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم