2777
2789
عنوان

خانما چندسالتونه و ابروهاتون طبیعی یا میکرو و کاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهل سالمه کاشتم کم پشت سه جهته وطبیعی 

کسی تعریف نمیکنه ولی کسی هم نمیگه موکت کردی کاملا معمولی از اب درومده 

یه بخشیشم تواین چهارسال ریخت با اینکه مزو هم کردم مرتب اما درکل خودم راصیم  هزینش هم چهارسال پیش حدود هشت تومن شد کلینیکشم نمیگم چون مهم نیست و الکی نمیخوام براشون تبلیغ کنم هرجا بری دکترش ودستیارش خوب باشن درست درمیاد از کنار گوش و پشت سرم برداشت دوسه روز خیلی اذیت بودم بلند میشه و بلید حواست باشه مرتب کوتاه کنی 

سعی کردم هرسوالی ممکنه به ذهنت برسه جواب بدم😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چهل سالمه کاشتم کم پشت سه جهته وطبیعی کسی تعریف نمیکنه ولی کسی هم نمیگه موکت کردی کاملا معمولی از اب ...

وقتی از موی سر برمیدارن باعث ریزش مو و اذیت شدن موی سر نمیشه در آینده؟؟ مخصوصا کسایی ک از قبل ریزش مو هم دارن.کاشت خونریزی هم داشت؟ 

وقتی از موی سر برمیدارن باعث ریزش مو و اذیت شدن موی سر نمیشه در آینده؟؟ مخصوصا کسایی ک از قبل ریزش م ...

یه ردیف خیلی باریک پشت سرت  پایین ترین خط رویش برش ریز میزنه اصلا کاری به کل کله نداره .خون اومده لابد  من ندیدم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وقتی از موی سر برمیدارن باعث ریزش مو و اذیت شدن موی سر نمیشه در آینده؟؟ مخصوصا کسایی ک از قبل ریزش م ...

نه من سه تا از دوستام انجام دادن اگر جای خوب بری که وارد باشن مشکلی پیش نمیاد