2777
2789
عنوان

واقعا اینکه من از پوست تیره خوشم میاد خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
هرکسی سلیقه شخصی خودشو داره، از نظر من هم سفیدا خوشگلن هم سبزه ها

مشکل همینه که من اینو میگم میگن که نه تو پس ذهنت عاشق سفیدا و چشم رنگی ها هستی ولی چون خودت اینحوری میگی اینا رو دوست دارم 😂🌝

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

کلا مردای تیره ده هیچ از بقیه جلوترن خیلیییی جذابن کثافتا اونم بالاخره بی تاثیر نیس😂

برا من کاملا بی تاثیره ولی خب اصن یه جور دیگه ای جذابن خیلی خوبن هیکل فرم چهره پوست اصن همه چی تازه اخلاقن هم خوبن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست رنگ چشمای من چه رنگیه ...

از نظر من رنگ پوست تیره خیلی جذاب تره حالا با هر رنگ چشمی 

مثلا از نظر من ریانا جذاب تر از تیلوره این الان برات خیلی غیرقابل هضمع؟

واقعن سلیقه ایهنمیدونم‌چجوری بعضیا به این چیزا لقب زشتو زیبا میدنمنم عاشق اندام اسکینی ام ولی خیلی ه ...

دقیقا خیلی چیز سلیقه هست من اصن نمیتونم بگم چون یکی چشاش سبزه یا ابیه حتما خوشگله اینک  بقیه براش ضعف میکنن نمی‌فهمم 

نه عجیب نیست... هر کس سلیقه ای داره.... بعضی سبزه پوستا خیلی کراش خوشگلن.... چند روز پیش یه خانم دیدم با چشم ابرو ی کشیده وپوست تیره خیلی خوشگل وجذاب بود

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خصوصا دو رگه های امریکا

ویل اسمیت جود بلینگام🤲

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم