2777
2789

اسمایی که مدنظرمه فرکانس خوبی نداره

بنظرتون مهمه؟

بعد بنظرتون اینکه ادم اسمش ترکیبی کنه .اسم مذهبی داشته باشه یه چیزی بذاره جلوش بهتره

یا کلا بگه با یه چیز دیگه صداش کنن

مثلا دوستای من

رقیه رو رزا صدا میکنن

فاطمه رو ایلماه

فاطمه رو پرین

سعدالله رو سینا 

یه جور دیگه اعتقاد دارم تقریبا علمی تره 

شما وقتی با یه اسمی کسی رو صدا میزنید بهش هویت میدهید خب مثلا وقتی اسم یه پسر رو میزارن چه میدونم آتیوشا و کاتیوشا اینکه همیشه بچه نیست میره مدرسه کلا هویت زنانه و دخترانه پیدا میکنه تا مردی که اسم قوی تر داره

یا دخترا اسم های لطیف طبیعت چقدر زیبا هست یکی میزاره با چه میدونم آختیموس و اینا اونم همینه دختربچه بی روح بزرگ میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دوستش نداره بهتره بگه یه چیز دیگه صداش کنن، من اسمم فاطمه‌ست ولی سارا صدام میکنن

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

سعدالله فقط😂

آره منم کلا به فرکانس اعتقاد دارم 

به انرژی ها معتقدم 

حتی فنگ شویی هم درست بود اما به عده اومدن چرا و پرت گفتن و چیزای الکی گفتن که واقعا درست نیست و رفته در دسته خرافات 

سعدالله فقط😂آره منم کلا به فرکانس اعتقاد دارم به انرژی ها معتقدم حتی فنگ شویی هم درست بود اما به عد ...

من خودم نرفتم دنبالش اینکه چه اسامی اشرافی و متضرر و ....جزخرافاته دیگه

سعدالله فقط😂آره منم کلا به فرکانس اعتقاد دارم به انرژی ها معتقدم حتی فنگ شویی هم درست بود اما به عد ...

خیلی چیزا درسته پایه علمی هم داره ها ولی از بس اساتید شیاد وارد این حوزه ها میشن دیگه تبدیل به عوام فریبی میکنند