2777
2789

خونه اش دو ساعت فاصله داره. از ظهر میرم تا شب . پسرم تنهاس اونم پسرش هم سنه و تنهاس . میگم باهم بازی کنن برای همین میرم . ممکنه شوهرش ناراحت بشه ؟ تصمیم دارم رفتنی ناهار برای همه ببرم ک زشت نباشه زیاد میرم

اون چندبارمیاد؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم . شب اصلا نمیمونه . کلا دو ساعت میشینه خونه ام . شاید ماهی یه بار یا هر دو ماه یه بار با دعوت من ...

پس شماهم همینجوربرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب یه شهر دیگست .اون چند وقتی یه بار میاد

نمیاد . هر دو ماه یه بار با اصرار من شاید بیاد . شب نمیمونه . کلا شاید دو ساعت بشینه . ولی من هفته ای یه بار میرم بدون دعوت . ناهار و شام میمونم . حتی شده شب هم موندم . اون میاد اصلا لباس خونگی نمیپوشه مثل مهمون با مانتو میشینه و زود میره ولی من نه از همون اول لباسامو عوض میکنم مثل خونه خودم. ولی الان حس میکنم خیلی بین رفتارامون تفاوت هست 

شما هم همین روش خواهرتو پیش ببر

اگه ب همین روش پیش برم عملا هیچ ارتباطی نباید داشته باشیم چون اون اصلا نمیاد مگر اینکه من با اصرار بخوام‌. اکثرا هر دوماه در حد یه ساعت میاد ک اونم من اصرار نکنم نمیاد 🙁

اگه ب همین روش پیش برم عملا هیچ ارتباطی نباید داشته باشیم چون اون اصلا نمیاد مگر اینکه من با اصرار ب ...

منم با خواهرم ۲۰ دقیقه فاصله داریم ولی مثلا دوماه یا سه ماه یکبار میرم اونم با دعوت خودش لزومی ندارع ادم زود ب زود بره همین که تلفنی هرروز حرف میزنیم کافیه بنظرم