2777
2789
اینه که معلم باشی بچه ها همش اول صبحی دماغشونو تند تند بکشن بالا توام حالت بهم بخوره🤧

آخی😂💔 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره تو سرما صبح زود بعید بری سرکلاس وییی یبار یادمه دبیرستان بودم زمستون پریود شدم تو کلاس خیلی بد ب ...

برای منم پیش اومده دوست صمیمیم فهمید و بهم اطلاع داد .. یادم نمیاد چیکار کردم کلاس هشتم بودم اما واقعا خجالت کشیدم 

اره اون تایم قطب برق اینجوری زیاد شدم چون اون تایم طبقه بالا بودیم برق می‌رفت آب هم قطع میشد

وای من الان انگار اب داغ ریختن رو کلم

از دیشب اب قطعه دسشوییمو نگه داشتم

الان اندازه یه بند انگشت اب اومد رفتم دیدم پریود شدم..

اخه تو این وضعیتتتتتت

وای دلم میخواد بمیرم فقط هیچی ارومم نمیکنه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

پریود که دیگه عادیه. بنظرم تو گرما بدتره پریودی چون بدن داغه گرمتهبدترین چیز تو پاییز زمستون سرماخور ...

روز اول و چهارم من بیشتر وقتا از درد بالا میارم با اینکه کیست اینا هم ندارم هعی 😢 

💚🌱

وای من الان انگار اب داغ ریختن رو کلماز دیشب اب قطعه دسشوییمو نگه داشتمالان اندازه یه بند انگشت اب ا ...

الهیییی عزیزکم درکتتتتت میکنمممم نوار رو تند تند عچض من 

خونه فامیلی کسی رو دستشویی 

💚🌱