2777
2789

کلا صبونه تو خونه ما نون پنیره مگر مهمون داشته باشیم گردو مربا عسل خامه باسه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

قهوه خوردم 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا صبونه تو خونه ما نون پنیره مگر مهمون داشته باشیم گردو مربا عسل خامه باسه

مام همینطور بودیم ولی جمعه ها بابام خونه بود ی کم‌مفصل تر بود

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

کلی مهمون دارم...هر کدوم یه ذایقه دارن..😭😭😩نیمرو.پنیر.حلیم.کره مربا.ارده شیره.گوجه خیار...و..

وایی مهمون برای صبحانه خیلی سخته،نمیدونی رختخواب جمع کنی،چایی بذاری،سفره پهن کنی،حالا ازیه طرف هم با ذائقه هایی مختلف

کلی مهمون دارم...هر کدوم یه ذایقه دارن..😭😭😩نیمرو.پنیر.حلیم.کره مربا.ارده شیره.گوجه خیار...و..

اوه اوه

پس حسابی کارت دراومده

چند نفرن مگه این همه باید تدارک ببینی؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نون روغنی با پنیر و پودرآجیل ۴ مغز ، شیر و خرما

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ازهر کدوم تویه ظرفهایی کوچیک بذار یه نفره ،که هر کی خواست بخوره دیگه اضافه نیاد دور بریزی