2777
2789
عنوان

کاشکی یهو منفجر شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 48 پست
😂😂وای..اره مشتی علتش همین اسرائیله اصلا خشک شدن سدا چه ربطی به ایران داره کار اسراییله😂🤣🤣وای..ب ...

ول کن ارزش نداره اصلا ریپ نزن روش

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

انرژی منفی یه چی؟بخدا این مریضی جدید آدمو داغون میکنه .انگار تو ریه ها و قفسه سینه چاقو میزنن

یه ویروس سادس دیگه.. هممون گرفتیم و خوبم شدیم.. دعا کردن و شکرگزاری رو یاد بگیرید شاید کارساز بود.. چیه این همه انرژی منفی!! خیلیا بچه دارن چه حرفیه میزنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بخاطر آلودگی هوا و کمتریل پاشی هست در واقع مریض نمیشیم مسموم میشیم و بدن با تب و بیرون ریزی داره سعی میکنه از بدن خارج کنه دکتر بری یا نری فایده ای نداره فقط بدنت ضعیف تر میشه، خب راه حل: شب موقع خواب یه سیر کوچیک چندتا سوراخ با چاقو یا چنگال روش بنداز و مثل قرص بخور، صبح هم با آب نمک غرغره کن با همین دو کار تو یه روز هشتاد درصد از مریضیت خوب میشه فقط خلط کمی میمونه که دیگه تیغی نیست که اونم با هر دفعه غرغره آب نمک بهترش میکنه

شما فکر کن تو این اوضاع من کنکور هم دارم 😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

چرامامنفجرشیم باعث و بانیش ترامپ اشغال نتانیاهوی کثافت و امریکا و اسرائیل و کنگره لعنتیشون و انگلیس ...

الان آلودگی هوا و بی آب و آتش گرفتن جنگلا مقصرش ترامپ و نتانیاهو هستن ؟؟؟

🌹
😂😂وای..اره مشتی علتش همین اسرائیله اصلا خشک شدن سدا چه ربطی به ایران داره کار اسراییله😂🤣🤣وای..ب ...

همون خوبه کشورهای دیگه هستن همه ی بدبختیامونو بندازیم گردنشون حیف نمیشه حرف زد والا

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

چرامامنفجرشیم باعث و بانیش ترامپ اشغال نتانیاهوی کثافت و امریکا و اسرائیل و کنگره لعنتیشون و انگلیس ...

حالا هم که تاکرکارسون همه شون رو لو داد. گفت که خشکسالی تو ایران کار امریکاست

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭