2777
2789

خب چرا فالو میکنیم؟؟؟؟

کلی فالوینگ دارم ولی داخلشون بلاگر نیس

همشون ی چیزی برا ارائه دارن

درواقع دارم چیزی ازشون یاد میگیرم بیشتر جنبه اموزش دارن و البته خرید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با درآمدشون خیلی کاذبه شغلش خاک تو سر صدا و سیما که نمیتونه برنامه سازی درست و حسابی داشته باشه خااا ...

چه ربطی به صدا سیما داره 

صدا سیما خودشم بکشه باز یه مشت مردم احمق هستن که لادن و سید علی و امثالهم فالو کنن و پول یامفت بریزن تو گلوشون 

مردم باید بصیرت داشته باشن عقل داشته باشن اینارو حمایت نکنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من شخصا هیچ بلاگر دنبال نمیکنم 

به من چه که فلانی صبحونه املت خورده نهار فلان خورده بچش دد ر گفتن یاد گرفته و انواع جشن های رو راه انداخت تو این شرایط (تولد . جشن نامگذاری . جشن بارداری. جشن تعیین جنسیت. جشن بای پستونک . جشن پی پی . جشن بای پوشک. جشن قاعدگی و هزاران هزار جشنی که تا الان نبوده )

با این شرایط و اوضاع همه ازت توقع هم دارن . ا شما جشن فلان نگرفتین. یا خودشون هی جشن مختلف میگیرن ما هم باید کادو به دست بریم چرا . چون فلان بلاگر گرفته اینم باید بگیره 

فکر نمیکنه اونا تبلیغات براش رایگانه. همه اون جشن رایگان این بدبخت همونا رو میگیره و هزینه های کلان میده و توقع داره من مهمون چنان کادویی ببرم که هزینه هایش جبران کنم

جز ترویج چشم و چشمی چیزی ندارها

حتی اونایی میگن ما آشپزی یاد می‌دهیم

بیاییم اجماع کنید اینا رو آنفالو کنید دوستان 

اینا باعث جدایی خیلیا شدن 

خودشون هم دستشون به جایی رسید جدا شدن 

اونایی معروف نشدن بازم جدا شدن 

آمار طلاق تو اینا زیاده

و باعث ترویج طلاق هم شدن 

الان باعث شدن هیچکس از زندگیش راضی نباشه

سطح توقع بالا رفته 

🙏🏻 آنفالو کنید