2777
2789
عنوان

حستون نسبت به آدمایی که می‌خوان رهبر و رئیس باشند و دستور بدند

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
استارتر تهران ساکن هستید ؟یک تحقیق روانشناسی هست.میخوام ببینیم این رفتارها عمومی هست یا تو بعضی فرهن ...

من ساکن یه شهر کوچک بودم و همه اینها رو تجربه کردم ، فکر میکنم تو اکثر خانواده های ایرانی به خصوص خانواده های سنتی تر این سلسله مراتب سن و سال رایج باشه 

من ساکن یه شهر کوچک بودم و همه اینها رو تجربه کردم ، فکر میکنم تو اکثر خانواده های ایرانی به خصوص خا ...

درسته خانواده ما خیلی به روز نیس

اما ایشون مثلا تحصیل کرده ان و تو جامعه هستن

ولی خیلی علاقه دارند بزرگی کنند و همه ازش اطاعت کنند 

حتی مادرم و نصیحت می‌کنه و دستور میده چه برسه به من 

شخصیتش این مدلی اما خب شاید مادرم یاهمسرش تحملش کنن

من تمایل ندارم هر اخلاقی و تحمل کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته خانواده ما خیلی به روز نیساما ایشون مثلا تحصیل کرده ان و تو جامعه هستنولی خیلی علاقه دارند بزر ...

اون نیاز درونی خودش به کنترلگری رو داره با شما ارضا می‌کنه ، تو هم نیاز به احترام و استقلال داری پس نیاز تو خیلی مهم تر از نیاز اون هست، ببین حتی چت جی پی تی هم می‌تونه بهت بگه با اینجور افراد چجوری باید رفتار کنی ، یا خودت میتونی آنقدر کتاب مطالعه کنی تا یاد بگیری 

دقیقا همینطوره آغاز سی که برسی اصلا نمیتونی تحمل کنی دیگه کسی بخواد کنترلت کنه یا تو کارات دخالت کنه ...

مرسی عزیزم از اینکه درکم کردی و راهنماییم می‌کنی 

کاش مادرمم می‌تونست درکم کنه نه اینکه به زور بخواد ارتباط ما خیلی صمیمی 

باشه و بهم فشار وارد نمی‌کرد 

همسرمم حرفهای شما رو میزنه خانوادم سعی میکنن محبت کنن اما

انتظاراشونم زیاده امیدوارم با اومدن فرزندم کم کم همه چی درست بشه

بعضی وقتا دوست دارم خودم و وردارم و فرار کنم خسته شدم 

چن بار حرفش و انداختم یه روز مهاجرت میکنم بهم میگن بیمخبتی و 

تنهایی سخته و این حرفا اما اگر مجبور شم مهاجرتم میکنم 

به قول شما دیگه بچه نیستم زمان نصیحت و امر و نهی کسی نیس

بازم ممنون ازتون دوست مجازی🌹🌹

اون نیاز درونی خودش به کنترلگری رو داره با شما ارضا می‌کنه ، تو هم نیاز به احترام و استقلال داری پس ...

چه جالب حتما میزنم چت جی پی تی 

ممنونم 

واقعا مجبورم مطالعه ام کنم روش 

مرسی عزیزم از اینکه درکم کردی و راهنماییم می‌کنی کاش مادرمم می‌تونست درکم کنه نه اینکه به زور بخواد ...

فدات عزیزم چون خودم همه این مراحل رو طی کردم و با قطعیت بهت میگم هیچ کسی دیگه نمیتونه دخالت کنه تو زندگیم ، اگر من تونستم پس تو هم صد در صد میتونی ، اصلا توقع درک توسط خانواده رو نداشته باش، هوش آدمهای مطیع معمولا پایینتره ، تو قطعا هوش بالاتری داری که برخلاف بقیه بدت اومده از کنترل شدن 

نه عزیزم حساس نیستی منم خوشم نمیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فدات عزیزم چون خودم همه این مراحل رو طی کردم و با قطعیت بهت میگم هیچ کسی دیگه نمیتونه دخالت کنه تو ز ...

خداروشکر عزیزم این خودش به تغییر بزرگه 

ممنون بابت انرژی خوبت

موفق باشی همیشه

هرچی ان خیلی رو مخنحالا خواهر همسرم و کم میبینم اذیت نمیشماما خواهرم یه طوری انگار باید تو کل زندگیم ...

تحمل دروازه ورود به جهنمه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است