2777
2789
عنوان

حستون نسبت به آدمایی که می‌خوان رهبر و رئیس باشند و دستور بدند

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
به نظرم رک صحبت کن ، من تا زمانی که رک حرفامو نزنم کسی گوش نمیده ،همه همینن ، همین چیزایی که الان دا ...

باورت نمیشه کافیه یک کلمه بگی 

میگه چقدر عصبی شدی برو روانشناس جلوی همه منو دیونه ام جلوه میده

چقدر ناراحت میشی سریع جبهه میگیره 

وقتی ام باهاش رفت آمدم خیلی کم میکنم 

زنگ میزنه میگه ما مثلا خواهریم خوبه خارج نیستی خواهر جاریم خوبه

به مامانمم میگم نمیتونم باهاش کنار بیام مارو کنار هم قرار نده

مامانم بزور میخواد ارتباطمون و صمیمی کنه 

مثلا میگه من فلان موقع نبودم تو اصلا نمی تونستی کارت و انجام 

بدی خوبه من بودم فلانی ازت سو استفاده میکرد

منم دیگه اعصابم نمیکشه اینا انگار با رئیس بودن و دستور دادن انرژی میگیرن من خواهرم از اینور کمکمی‌کن ...

خوب این دقیقا غرض ورزی اگر نه بزرگی به سن فقط نیست به عقل هم هست خود برتر بینی و تخریب دیگران نارسیسم هست نوع ضعیف خود شیفتگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی مقدار تند برخورد کن ی خورده جلو بقیه باهاشونمن دختر خاله این اینجوری بود یادم نی چی گفتم دقیقا ولی ...

مثلا چی بگم که سو تفاهم پیش نیاد 

مخصوصا خواهرم به زور باید رفت آمد. کنم 

بعد چون بچه اوله مامانا به حساب دیگه روشون باز میکنن

ولی درست نمیشه دیگه مثلا اعتقادای ما متقاوته ایشون خیلی معتقده

بعد میگه تو مشکل داری که اعتقادات فرق داره خودت و درمان کن

مثلا به زور میگه نذر و نیاز کن و نمیدونم از فلان شهید و امام بخواه

میگم خب تلاش میکنم به جاش میگه تو مشکل داری حتما خودت و درمان کن

درحالی که ما فقط متفاوتیم به زور همه چی رو به من تحمیل میکنه

خوب این دقیقا غرض ورزی اگر نه بزرگی به سن فقط نیست به عقل هم هست خود برتر بینی و تخریب دیگران نارسیس ...

حالا خواهرم خیلی ام سنش از من بزرگتر نیس

ولی میخواد همه افکار و اعتقاداتش و به من تحمیل کنه

و پیش پدر و مادرم میخواد بگه این ظعیفه 

مامانمم به زور میگه تو باید باهاش خوب باشی 

منم دیگه نمیتونم تحمل کنم 

واقعا نمیدونم چطوری بهش بفهمونم 

مگه ماها چقدر اعصاب و تحمل داریم تو زندگی

مثلا چی بگم که سو تفاهم پیش نیاد مخصوصا خواهرم به زور باید رفت آمد. کنم بعد چون بچه اوله مامانا به ح ...

ی جور باش ک متوجه شه ب روش بیار بگو خیلی نظرتو تحمیل میکنی اصلا خوشم نمیاد مگه من بچه تم 

یا سبک تر بگو 

درکل گفتنش موثره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ی جور باش ک متوجه شه ب روش بیار بگو خیلی نظرتو تحمیل میکنی اصلا خوشم نمیاد مگه من بچه تم یا سبک تر ب ...

مرسی درست میگید  اینطوری ام خوبه بگم 

اگر مامانم نیاد بگه چرا اینطوری میگی 

به زور میونه مون و خوب نگه داره

باورت نمیشه کافیه یک کلمه بگی میگه چقدر عصبی شدی برو روانشناس جلوی همه منو دیونه ام جلوه میدهچقدر نا ...

چند سالته ؟منم قبلا خواهرم این اداها رو در میآورد و اتفاقا اونم میومد مامان بابامو بندازه به جون من ،ولی من با هر سه تاشون صحبت جدی کردم ، حتی یه مدت قطع ارتباط کردم و دیگه همشون فهمیدن که من آدم قبلی نیستم که کسی بتونه بهم زور بگه . میدونی به نظر خودم من تو خانواده خودم از همه عاقل ترم و خیلی بدم میاد کسی که از من کمتر تلاش کرده و یا کمتر عاقله بخواد به من ریاست کنه و اینو خیلی رک به روی همشون آوردم، وقتی بخوای جایی که تا حالا هیچ مرزی نداشتی مرز گذاری کنی  اوایل شاید مقاومت کنند، بهت توهین کنن تحقیرت کنن اما به زودی مرزاتو به رسمیت میشناسن و کوتاه میان 

اینا رهبر نیستن، خصوصیات رهبر این نیست. اینا دیکتاتور هستن

هرچی ان خیلی رو مخن

حالا خواهر همسرم و کم میبینم اذیت نمیشم

اما خواهرم یه طوری انگار باید تو کل زندگیم باشه 

و دخالت کنه هرچی به مامانم میگم ما با هم متفاوتیم 

میگه حساس نباش به زور میخواد ارتباط ما خوب باشه 

متوجه نمیشه من دارم عذاب میکشم 

مثلا همسرم دقیقا برعکس خواهرمه اصلا کنارش اذیت 

نیستم و خیلی راحتم یا برادرم خیلی بادرکن و شوخ

چند سالته ؟منم قبلا خواهرم این اداها رو در میآورد و اتفاقا اونم میومد مامان بابامو بندازه به جون من ...

من چون سنم کم نیست حدود سی واقعا 

تو این سن هر رفتاری و نمیشه تحمل کرد 

به خدا سنم کم بود با دوستام میرفتم بیرون 

منو اذیت میکرد که باید با من بری بیرون نه 

دوستات زهرمارم میکرد اما نمیتونم تحمل کنم خیلی 

گفتم ایشون جدیدا از نظر شغلی و مالی سطحش 

بالاتر رفته دیگه میخواد خدایی کنه بر همه 

ولی من که مجبورم رفت آمد کنم به قول شما باید 

یکبار جدی باهاش حرف بزنم

بگو منم بزرگ شدم و خودم به بقیه مشاوره میدمو در هیچ شرایطی نخواه بهش چیزی رو ثابت کنی چون ممکنه کم ب ...

آفرین دقیقا شما این آدم و از منم بهتر شناختی

بزور مشاوره میده و حق نداری مخالفت کنی 

منم اشتباه میکنم بعضی وقتا بحث میکنم و توضیح 

میدم و جالبه بگم من بهش زنگ نمیزنم 

به من زنگ میزنه دردل می‌کنه از دست همه ناراحته و 

کینه داره وگرنه کاش اصلا زنگ نزنه از دست خانوادش

و شوهرش و خانواده شوهرش بعد جلوی جمع عوض میشه

تخریبم میکنه

استارتر تهران ساکن هستید ؟

یک تحقیق روانشناسی هست.

میخوام ببینیم این رفتارها عمومی هست 

یا تو بعضی فرهنگ ها و شهرها شایع تره .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

استارتر تهران ساکن هستید ؟یک تحقیق روانشناسی هست.میخوام ببینیم این رفتارها عمومی هست یا تو بعضی فرهن ...

عزیزم خواستم اینجا دردل کنم نمیتونم از خودم 

اطلاعات بدم

ولی صددرصد عمومی ربطی به شهر ندارن

ربط به شخصیت آدما داره 

اینطور آدما و مشکلات همه هست 

من چون سنم کم نیست حدود سی واقعا تو این سن هر رفتاری و نمیشه تحمل کرد به خدا سنم کم بود با دوستام می ...

دقیقا همینطوره آغاز سی که برسی اصلا نمیتونی تحمل کنی دیگه کسی بخواد کنترلت کنه یا تو کارات دخالت کنه ، مخصوصا این که متاهل هم باشی ، عزیزم تو خودت یه خانم بالغی ، خودت بهتر خودت رو میشناسی و خودت بهتر صلاحتو می‌دونی پس هییییییچ کس حق نداره به تو امر و نهی کنه ، خواهرت حتی الان خانواده اصلی تو محسوب نمیشه، اگر الان به خودت زور میگه فردا جرات پیدا می‌کنه به بچه هات زور بگه ، تو این حقو داری از حریم و حد و مرز خودت جلوی هرررر کسی دفاع کنی حتی پدر و مادرت، و تو مثل همه آدم‌های دیگه حق داری حتی اشتباه کنی و از اون اشتباهات درس بگیری بدون اینکه کسی بخواد دخالت کنه . همه اینا رو گفتم که بدونی کارت اصلا اشتباه نیست ، درخواستت اصلا زیادی نیست و خواهرت نه برای خیر خواهی بلکه برای از دست ندادن کنترل کسی که خودش رو مالکش می‌دونه داره این کارا رو می‌کنه پس تو هیچ اطاعتی به اون بدهکار نیستی