2777
2789

خسته نمیشین اذیت نمیکنه مادرشوهرتون هر پنج ماه یک بار دعوتمون می‌کنه انقد تیکه میندازه و کنایه میزنع که حالت بهم بخوره اون یک ساعت خون به جیگرم می‌کنه چطور تحمل میکنن عروسایی که پیش مادرشوهرن خداصبرتون بده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم باما توی یک خونه زندگی میکنه،بازشماها واحدتون جداست

شیش ماه با من بود مغزمو بگا داده بود هرروز تو کفشش نمک میریختم اخرش برای همیشه رفت چهارساله نیومده 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من باهاشون تو یک ساختمونم

مظلومم هستم

اونام رک ن

تاپیکی که امروز درمورد مادرشوهرم زدم رو بخون نظرتو بگو

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

همیشه میگم آدم کنار خیابون تو چادر زندگی کنه ولی با خانواده شوهر تو یه ساختمون نباشه اصلا حریم خصوصی نداری کوچکترین خریدی میکنی همه می‌فهمن کجا میری کی میری کی میای اصلا مزخرف من حالا مادرشوهرم آرومه پدرش ۲۴ ساعت تو حیاطه کجا داری میری؟برا چی میری حالمو بهم میزنه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
شیش ماه با من بود مغزمو بگا داده بود هرروز تو کفشش نمک میریختم اخرش برای همیشه رفت چهارساله نیومده

والا منم دوسال پیش سنگ انداختم پشت سرش،سه ماهه آوردنش راهم دیگه نمیتونه بره خیلی پیره،کفش هم نداره توش نمک‌بریزم.البته قراره بمونه پیش ماتاآخر عمرش ،کلا یه گوشه پذیرایی جاانداختیم،دیگه مثل سابق زبون نداره ولی تو تربیت بچم خیلی دخالت میکنه کلا رو مخمه صبح تاشب

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

والا منم دوسال پیش سنگ انداختم پشت سرش،سه ماهه آوردنش راهم دیگه نمیتونه بره خیلی پیره،کفش هم نداره ت ...

دختر نداره مگ؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دختر نداره مگ؟

پسرهم داره دخترهم منتها شوهرمن تافته جدابافته است،میگه زمان مجردیم نگهش داشتم الانم باید بمونه تا موقعی که زنده است بامنه.

منم تسلیم شدم دیگه چاره چیه ؟!بخاطر بچه ام.

اون یکی بچه هاش خیلی بیشعورن انگار مادر ندارن کلا

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

پسرهم داره دخترهم منتها شوهرمن تافته جدابافته است،میگه زمان مجردیم نگهش داشتم الانم باید بمونه تا مو ...

خاک تو سر بچه هاش الان ک قبول کردی بمونه ب حرفاش اهمیت نده مثلا نشنیدی 

و اینکه توشه اخرتت میشه ثواب میشه برات اون دنیا غصه نخور 😢

پسرهم داره دخترهم منتها شوهرمن تافته جدابافته است،میگه زمان مجردیم نگهش داشتم الانم باید بمونه تا مو ...

چندسالشه مادرشوهر

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم