2777
2789
من هرگز به خودم اجازه نمیدم در مورد زمان و موقعیت بارداری و بچه داری کسی نظر بدم و شرایطش رو‌ قضاوت ...

دقیقا همینطوره... کلا اینجا کاربرهای این مدلی و همه چی بلد و قاضی زیاد پیدا میشه... باید توجه نکرد به هر نظری

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای بعدش توضیحی نداد بابت دلیلش؟خیلی سخته اینجوری..من نمیدونم ایا دیگه میتونم کسیو بیارم تو زندگیم ی ...

نه رفت که رفت....... 

دوسال و نیمه که رفته 

اصلن براش مهم نیست که ازدواج کنم یا چیزی 

منم میمیرم براش حتی برای بچه هاش

نه رفت که رفت....... دوسال و نیمه که رفته اصلن براش مهم نیست که ازدواج کنم یا چیزی منم میمیرم براش ح ...

وای ادم انگار یچیزی درونش نابود میشه که دیگه درست نمیشه

قلبم میسوزه و خیلی احمقانس اما دوسدارم اگه یروزی بچه دار شد بتونم بچشو بغل بگیرم

خیلی مزخرفه این خیال و فک نکنم ممکن باشه

اما من حتی برا همین کار هم جونمو میدم...

دقیقا همینطوره... کلا اینجا کاربرهای این مدلی و همه چی بلد و قاضی زیاد پیدا میشه... باید توجه نکرد ب ...

خسته نشدی اینقدرررر پشت سرم غیبت کرده خوبه می‌دونی قضاوت کردن خوب نیس ولی نمی‌فهمی که غیبت کردنم خوب نیس

زندگیم فقط همسرم