2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترم دنیا اومدنی شوهرم ۲۷ بود..الان بچه دوم میخواد که من نمیخوام..درسته پدر خوبیه اما خب فعلا سازش نداریم 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دخترم دنیا اومدنی شوهرم ۲۷ بود..الان بچه دوم میخواد که من نمیخوام..درسته پدر خوبیه اما خب فعلا سازش ...

بنظرتون تا چنسالگی دیر نیس واسه مرد؟

از چنسالگی زود نیس واسه زن؟

بنظرتون اگه اختلاف سنی زنو مرد زیاد باشه زن فدا بشه و زود مامان شه یا مرد بیشتر صبر کنه؟

خب اخه این چه سوالیه دختر خوب...

یعنی چه سنایی دقیقا 

ببست و چهل 

سی و پنجاه

بیست و شصت...

😁😁😁

بنظرتون تا چنسالگی دیر نیس واسه مرد؟از چنسالگی زود نیس واسه زن؟

زن بالای ۲۰ پایین۳۵...مرد بالای ۲۵ پایین ۴۵..این نظر منه البته

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

آرع خیلی زوده 🤦🏻‍♀️

آره زوده واقعا 

حیف وقت و جوونیش به بچه داری بگذره 

بچه خوبه برای بعد بازنشستگی 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩