2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیجی با مامانم مشکل دارم همیشه کلی فرق میزاره دوسدارم خودمو بکشم راحت شم ینی بزرگترین مشکلم تو دنیا ...

شما اشتباه میکنی گلم مادرتون شاید براساس رفتارتون باهاتون سنجش میکنه مادر فرق نمیذاره هیچوقت 

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
شما اشتباه میکنی گلم مادرتون شاید براساس رفتارتون باهاتون سنجش میکنه مادر فرق نمیذاره هیچوقت 

خدایی من از همه تو خونه ارومترم اصلا کاد ندارم با هیشکی ینی خدایی حتی تا باهام حرفم نزنن حرف نمیزنم اصلا ب ی چیزاییم گیر میده الکی الوی بعد ک اروم میشه بهش میگم کار اشتباهم چی بود این رفتارو کردی میگه عصبانی بودم 😢😢😢😢

خدایی من از همه تو خونه ارومترم اصلا کاد ندارم با هیشکی ینی خدایی حتی تا باهام حرفم نزنن حرف نمیزنم ...

چشایدایشاچشچون ساکتی گیر میده ک بشنوه ی چیزی ازت .

خدایی من از همه تو خونه ارومترم اصلا کاد ندارم با هیشکی ینی خدایی حتی تا باهام حرفم نزنن حرف نمیزنم ...

شایدچون ساکتی گیر میده ک بشنوه ی چیزی ازت .

ناراضیم چون عوضی به تمام عیار گیرم اومده خانوادشم از هرنظر بیشعور و بی فرهنگن 

امروز بهم گفت من همیشه کنار خانوادم وایسادم روبرو و مقابل تو (انگار جنگه منم دشمن داعشی ام ) !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اصلا با مامانم سازشم نمیشه ینی واقعا خسته شدم گاهس ب سرم میزنه از دستش خودمو بکشم 😭😭😭

😐😐راه حلت خوبه .همونو ادامه بده

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند