من شنیده بودم سوره بقره برای پاکسازی خونه یا درست کردن حائل اطراف خونه خوبه که اجازه نده اکه تو اون خونه چیز بدی هست تاثیر بزاره
ما قبلا طبقه دیکه ای ازین خونه بودیم و ۴ سال اونجا بودیم همه چی نرمال بود تا این که مادرشوهرم کفت ما میخواییم بیایم اونجا اولش گفتیم ی خونه دیکه بکیریم ولی از پس هزینه ها بر نمیومدیم و رفتیم ی طبقه پایینتر که توش مستجر بود ( این طبقه طی این ۴ سال دقت کردم هر کی اومده توش خیلی زندگیش رو روال نگذشته) البته شاید بگین تلقینه اما من این ی سال که دیدم چه چیزا و دعواهای وحشتناک و بدی تو زندگیمون پیش اومده نشستم فکر کردم و یادم اومد که اون دو خانواده ای که قبلا دیدم اینجا بودن یا از لحاظ مالی سرسامون نمیگرفتن یا دور از جون ما مریض بودن یا دخترشون طلاق میگرفت خلاصه من خیلی ب شوهرم اصرار کردم که بریم و میگه نمیتونم از پس اجاره برنمیایم نمیدونم شاید من حساسم ؟؟؟ اینم بکم مادرشوهرم مذهبیه فک نکنم حتی ی درصد اهل دعا و اینچیزا باشه و واقعا نمیدونم چرا مارو مجبور ب رفتن ازون طبقه کرد من گفتم حالا که نمیشه بریم سوره بقره رو بزارم که مواظبمون باشه ( اگه چیزی هست)
فقط الان بعد ۲۰ روز میبینم دعواهای هفته ای یبار پیش میاد که مورد امروز داشت یجوری بیخ پیدا میکرد که دیدم داریم ب سمت جدایی میریم ینی ممکنه تاثیر نذاره
چیزی که فهمیدم روزا ظهرا که میزارم خیلی بهتره غروبا یا شبا یکم اذیت کننده اس انکار هر چند خودم خیلی لذت میبرم از شنیدنش
متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️