2777
2789

هرچی روانی تر و تاکسیک تره و سایکوپد تر دخترا بیشتر عاشقش میشن مثلا دیگع اون موقع اقا ترین و خوشتیپ ترین و محترم ترین و پسری که بهشون احترام بزاری جلوشون میگه من همون سایکوپده رو میخوام اااااااه گرل نو پلیز نووووووو

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

فقط من نفهمیدی چی گف؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا

حداقل من یکی اینجوری نیستم

* سایکوپت درسته

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من بشخصه از پسرای بشدت نرد و درسخون که تو باقی مسائل گیج میزنن خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا😭😂

وای دقیقا منم🥲

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تاکسیک یعنی چی

سَمّی

نه اتفاقاحداقل من یکی اینجوری نیستم* سایکوپت درسته

تلفظش چی میشه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بنظرت مریضم؟ کسی رو ندیدم اینجوری باشه البته نرد دوست دارن مردم ولی اینکه یکم گیج بزنه نه🥲😂

نه مریض نیستی منم همینم

البته ممکنه جفتمون باهم دیوونه باشیم 😂😂