2777
2789
عنوان

دختر سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از یه جا به بعد بدنت دیگه مهم نی مهم اینه که بکشی حالت خوب باشه منم بدنم داغونه الان اگه ورزش کنم از ...

اینطور که نمیشه قشنگم خیلی از این عادت‌ها هم تلقینیه به نظرم اگ قصد جدی برای ترک داری برو تو دلش ولی لازمه یکی کنارت باشه که هر موقع خواستی وسوسه شی گوشتو بپیچونه و سرتو گرم نگه داره که نری سراغش

سعیم اینه که کمش کنم حداقل😭😭😭

اره منم همینو میگم .ببین من سیگار دست خانوم یا آقا میبینم خیلی خوشم میاد نمی‌گم باکلاسن یا شاخن نه اما وایب خوبی بهم میده بارها دلم میخواست سمتش برم اما هرچی سنم بالاتر رفت متوجه شدم اشتباه میکنم و بدون اون سیگار هم میشه وایب خوب داشت .خواهش میکنم به خودت رحم کن فکر میکنم همسن همیم اما دلم نمیخاد زیبایی تو ازدست بدی 

مگه دودکش متحرکید که پک پک از دهانتون دود بیاد بیرون..شما هر جای عمومی رو هم حساب کنید بالاخره دو نفر اذیت میشن چه توجیهیه که تو مکان خصوصی رعایت می کنید؟؟ 

والا من داشتم تو خیابون راه میرفتم یه اقای سیگاری جلوتر از من  راه میرفت خفه شدم تا ازش رد بشم .. شرایط عمومی من هم خاصه خیلی اذیت شدم..خدایی انصاف داشته باشین به خاطر کیف و حال خودتون یه عده رو اذبت میکنید که چی؟ برید تو اتاق خودتون رو پر دود کنید اگه کسی چیزی گفت... 

ولی باقی فضاها و جاهای عمومی حق انتخاب استفاده از سیگار رو ندارین شما از شرایط جسمی باقی مردم مطلع نیستین که چه آسیبی دارین بهشون میزنید