2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم کسی تک نیت بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 60 پست
آره با بی رحمی تموم ولم کرد بعد دو سال 😭 حرف هایی زد که باورم نمیشه 😭😭

منم این روزارو کشیدم درکت میکنم خیلی سخته منم بعد دوسال ولم کرد حتی انقدر حالم خراب شد ک سا روز بستری شدم بیمارستان قلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این روزارو کشیدم درکت میکنم خیلی سخته منم بعد دوسال ولم کرد حتی انقدر حالم خراب شد ک سا روز بستر ...

همش میگم خدا ازت نگذره بدبختم کردی دو سال تموم 

چه خاکی کنم تو سرم حالا من 😭😭

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

دقیقا حال خراب اونروزا برام تداعی شد . دقیقا اذر ماه لعنتی

من بدت ر ازینا کشسیدم، بهم خیانت کرد دوست دخترش زنگ زد بهم به پدر فوت شدم فحش داد 😭

توهین کرد بهم 😭 گفت امیر شوهر منه 😭 گفت هر شب بیرونیم باهم، حتی تهمت هرزگی بهم زد 

اون روزا یادم نمیره 😭 ولی الان 😭😭 خیلی بهم بد کرد خیلی، کتکم زد تهمت زد بهم خیانت کرد دروغ گفت تهدیدم کرد 😭 حتی گفت هیچوقت تو رابطه نبودیم باهمد

رابطتون تا چه حد بود ؟ وای وابستگی خییییلی سختت خیلی

برای من اون مثل شوهرم بود 😭

شوهری که اسمش تو شناسنامم نبود 😭

من بدت ر ازینا کشسیدم، بهم خیانت کرد دوست دخترش زنگ زد بهم به پدر فوت شدم فحش داد 😭توهین کرد بهم 😭 ...

عزیزم میفهمم خیییلی سخته ولی میگذره باید دووم بیاری این روزا میگذره خیلی سخته منم کشیدم خیانتو 

عزیزم میفهمم خیییلی سخته ولی میگذره باید دووم بیاری این روزا میگذره خیلی سخته منم کشیدم خیانتو

خیلی درد دارم میکشم نگار جون 😭😭 خیلی داغونم حیلی 😭😭

برای من اون مثل شوهرم بود 😭شوهری که اسمش تو شناسنامم نبود 😭

دقیقا مث من

باور میکنی هرجااااا ی شهر که میرفتم یه خاطره ازش داشتم حتی میترسیدم از خونه برم بیرون چون حالم بد میشد . ولی خب خیلی اذیت شدم تا تونستم فراموشش کنم 

خیلی درد دارم میکشم نگار جون 😭😭 خیلی داغونم حیلی 😭😭

فقط اگه دوباره برگشت اصلاااا جوابشو نده اگه فکر میکنی باهاش اینده ای نداری یا بازم بهت خیانت میکنه و دروغ گوعه اصلااا برنگرد

باورت نمیشه این آخری چه حرفایی زد که گفت دوست نداشتم دلم برات تنگ نمیشه، اگه رو دنیا فقط تو بمونی باز من نمیام با تو 😭

گفت دست از سرم بردار 😭

دقیقا مث منباور میکنی هرجااااا ی شهر که میرفتم یه خاطره ازش داشتم حتی میترسیدم از خونه برم بیرون چون ...

منم به هرچی که فکر میکنم یه خاطره ای دارم باهاش😭

بیچارم کرد این عشق، هیچ کس نمیتونه جاشو برام بگیره 😭

وقتی گفت اگه تو کل دنیا فقط یه دختر مونده باشه و اون تو باشی باز هیچوقت نمیام با تو 

رفتم که رفتم دیگم برنمیگردم هيچوقت :)