2777
2789
عنوان

حرف خواهرشوهرم🐣 نظر شما چیه❓️

374 بازدید | 16 پست

اول از همه بگم پارتنرمه و خواستگارمه پس نریزید سرم چرت و پرت بگید با تشکر🤍

یکی از خواهراش ۱۴ سالشه کلاً شخصیت مهربون اجتماعی و نسبتا کنجکاوی داره 

امروز حرف این افتاده بود که توی اتاق با پارتنرم صحبت کنیم وقتی که اومدن خونمون با خانواده‌اش (یه جورایی همون خواستگاری خودمون)

بعد یه دفعه خواهرش برگشته میگه من نمی‌ذارم تنهایی تو اتاق باشید منم میام شماها نامحرمین😐😂

آخه یکی نیست بگه بچه تو چیکار محرم و نامحرم بودن ما داری آخه برو به درس مشقت برس😂🐣 هیچی دیگه منم با شوخی برگشتم گفتم تشریف ببر بیرون نگران ما نباش 😐🚶‍♀️

طبیعتاً ما تنهایی توی اتاق نمیریم که حرف بزنیم اما خب حرفش برام عجیب و جالب بود حالا نظر شما چیه ادم  کنجکاوی یا صرفاً از روی شوخی این حرفو زده؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچس نمیفهمه

یه چیزی پرونده همینجوری احتمالا حسودیش میشه که داداشش با یه زن به غیر خودش خوبه طبیعیه این چیزا

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نام خدا 

بزار شروع بشه عزیزم بعد از کلمه ها و جملات داستان بزار واسه نیمچه خواهرشوهرت

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

جوابش رو نمیدادی تا بفهمه هنوز برا اظهار نظرش زوده

ایشون در مورد مسائل خانوادشون نظر بدن عیب نداره‌‌..ولی از نظر سنی به این جایگاه نرسیدن ک در مورد اینجور مسائل صحبت کنن

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

بچس نمیفهمهیه چیزی پرونده همینجوری احتمالا حسودیش میشه که داداشش با یه زن به غیر خودش خوبه طبیعیه ای ...

والا منم اوایل که شناختمش این فکرو می‌کردم اما برعکس خیلی دوست داره باهام ارتباط بگیره خیلی شخصیت حامی و دلسوزی داره و بعید این چیزا ازش با این وجود که خیلی هم از سنش بیشتر حالیشه اما خب آره دیگه اثرات نوجوانی شاید

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اونو کاری ندارم ولی چرا تنها نمیرین تو اتاق؟؟؟شما میخواین باهم حرف بزنین چرا نباید تنها باشین؟؟

رراستش چون از مامان و بابام خجالت می‌کشم🫠😭

بعدشم چون هنوز خواستگاری رسمی نذاشتن بیاد به خاطر همون

حالا نمی‌دونم کار درستی می‌کنم یا نه

اون که بچه اس گویا خودتم سنی نداری

ممن شاید سنم در ظاهر کم باشه اما چیزی که عقل و فهم و شعورم میگه خیلی بیشتر از سنمه😁

به نام خدا بزار شروع بشه عزیزم بعد از کلمه ها و جملات داستان بزار واسه نیمچه خواهرشوهرت

ععزیزم داستانی نساختم یه سوال ساده مطرح کردم که جوابشم گرفتم

بنظرم فقط یه شوخی بوده به دل نگیر

نه اصلاً به دل نگرفتم چون طبیعتاً پدر مادرشم همچین اجازه‌ای بهش نمیدن الا پارتنر من که دیگه به کنار قطعاً باهاش برخورد می‌کنه

خودمم حدس زدم شاید شوخی باشه و صد البته به خاطر سنش