2777
2789

یک سوالی دارم  شوهرم یایک همکارش به نظرمن خیلی صمیمین دختره ازدواج نکرده ولی ازایناییکه بامردای متاهل دوست میشه بعدباشوهرم توی تلگرام به هم پیام میدن وآهنگ میفرستن وتوی اینستاهم همروفالودارن وبرای هم چیزی میفرستن یااین خانوم شوهرمو توی اینستا توی لیست دوستای صمیمیش گذاشته که خصوصی ترین  استوریاشومیتونه شوهرم ببینه هرچقدرم من اعتراض به شوهرم میکنم که چرااینقدر صمیمی هستی میگه من باهمه صمیمیم ولی من نگرانم الانم شوهرم خواب بود ساعت نزدیک دوازده دختره زنگ زد شوهرم ازخوابش زد رفت توکوچه باهاش حرف زدن نمیدونم من حساس شدم یابایدنگران باشم 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
مراقب این دختره باش...

آره ازاوناییکه هم خودش بامردمتاهل دوسته وهم دوستاش آین مدلین گاهی شوهرم که تعریف میکنه میبینم چه دختربدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران باش چرا باید ساعت دوازده بره تنها باهاش حرف بزنه

اولش توخونه حرف زدبعدرفت توکوچه هنوزم نیومده نزدیک نیم ساعته توکوچع هست میگه دخترمشکلاتشومیادبه من میگه ولی من میگم آخه این همه مشاوره وروانشناس چرابایدبیادبه شوهرمن بگه

اولش توخونه حرف زدبعدرفت توکوچه هنوزم نیومده نزدیک نیم ساعته توکوچع هست میگه دخترمشکلاتشومیادبه من م ...

بگو دوست ندارم شوهرم به یه دختر حرف بزنه ابجیته مادرت دختر خاله چیته که بیاد مشکلاتشون به تو بگه 

اولش توخونه حرف زدبعدرفت توکوچه هنوزم نیومده نزدیک نیم ساعته توکوچع هست میگه دخترمشکلاتشومیادبه من م ...

ببین الان تو با یه مرد متاهل دیگ باشی از مشکلاتت به اون بگی چی میشه ؟ شوهرت چه حسی داره ازش بپرس 

یکم زیادی شل گرفتی

من نامزدم یه دختره هست دنبالشه تو اینستا فالوش کرد

یه هفته جوابشو ندادم تا انفالوش کرد و خیالم راحت شد مرزهاش رو مشخص کرد

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بگو دوست ندارم شوهرم به یه دختر حرف بزنه ابجیته مادرت دختر خاله چیته که بیاد مشکلاتشون به تو بگه

بهش خیی گفتم حتی گاهی وقتا پیاماشونوازتوی تلگرام واینستاپاک میکنم ولی خب حریف شوهرم نمیشم الان دختره چون دوست پسرقبلیش زنش فهمیده باکسی درارتباطه باهاش تموم کرده میترسم بخاد بیادروی زندگیه من هواربشه

یکم زیادی شل گرفتیمن نامزدم یه دختره هست دنبالشه تو اینستا فالوش کردیه هفته جوابشو ندادم تا انفالوش ...

متاسفانه من حریف شوهرم نمیشم همش باحرفاش خرم میکنه میدونه بهش اطمینان دارم ودوسش دارم میگه تومنوول نمیکنی متاسفانه یک دونه بچه دارم خیلی میترسم

ببین الان تو با یه مرد متاهل دیگ باشی از مشکلاتت به اون بگی چی میشه ؟ شوهرت چه حسی داره ازش بپرس

مطمئنا مردابدشون میادولی هرغلطی دلشون بخادخودشون میکنن  میگه من گوشیم دستته چیزی ازت پنهون ندارم