2777
2789
عنوان

وای بچه ها خواب جن دیدم

74 بازدید | 9 پست

خواب دیدم دم در خونه قبلیمون یه سگ سفید وایستاده من اونو دعواش کردم زدمش که بره بعد یهو غیب شد جاش یه جن وحشتناک و ترسناک عصبانی و با اخم خیلی ترسناک چهره وحشتناک وایستاده منو نگاه میکنه داشتم سکته می کردم تو خواب 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا این خواب نشونه نعمتی اومدن بدستت هست

من مالی از دستم رفته بود با خواب از ما بهترون فرداش مالم بدستم برگشت شادی برات میاره

اگه البته از رو ترس و فکر کردن بهشون این خواب ذو ندیده باشی

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
واقعا جزئیاتشم ؟

نه خواب دیدم یه سگ جلو در خونمون هست که جنه و شبیه پدر مادربزرگم هست جن بود و نمی رفت بعد توی خوابم فهمیدم پدر مادربزرگم یه جنی رو اذیت میکرده حالا این جن خودشو شکل اون درمیاره و نمیره تا مارو عذاب بده کتمش هم میزدم نمیرفت

🍓🐈Daddy's girl☁️