ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هقق بنظرم حالا که انتخاب کردید دیگه روش خوب تمرکز کنیدمن کسی رو می شناختم که رتبش خوب نشد و رفت زیست ...
اره همیشه آدم عجیب غریبی بودم😂😮💨
دیگه مجبورم ادامه بدم دولتی ام
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.
منم از این آدمام که از علاقم دور بشم شدیدا تغییر می کنمدهم ریاضی معدل برتر شدمیازدهم از شدت دور بودن ...
برو دنبال علاقت اشتباه منو نکن یه عمر حسرت خوردم و اذیت شدم البته منو پدرو مادرم اجبار کردن به این کار و من چاره ای نداشتم اون زمان، البته خودمم ضعیف و ترسو بودم
درسته عزیزم بازارکارش خوبی ولی واقعاسخته منکه یکی بیادپیشم هی هزبدبختیاش بخوادبگه عصبانی میشم میکوب ...
نه عزیزم مثل روانشناسی نیست که مشاوره بدی
میری اوضاع رو میبینی و نظرتو میدی
مثلا دوستم که توی بیمارستانه کارورزیش این جوریه که مثلا بچه بدون پدر میاد و مادر معتاده واسه مادر گزارش مینویسه و بچه رو میفرسته بهزیستی
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!