2777
2789

پدر و مادرت؟؟عزززیزممم میفهمم خیلیییی خووووب ولی تو پشت هیچکدوم درنیا اصلا هم کار نداشته باش برو اتاق هندزفری بزار

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

پدر و مادرت؟؟عزززیزممم میفهمم خیلیییی خووووب ولی تو پشت هیچکدوم درنیا اصلا هم کار نداشته باش برو اتا ...

خدایا   نمیتونم کامل توضیح بدم چه بلایی سرم اومد تو این خونه من یه روانیم  دلم میخواد برم ولی با ازدواج نه چون پسر مردمم بدبخت میشه با من 😭😭😭😭

لا حول ولا قوة الا بالله 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا نمیتونم کامل توضیح بدم چه بلایی سرم اومد تو این خونه من یه روانیم دلم میخواد برم ولی با ازد ...

از خانواده اذیت میشی کسی اذیتت میکنه؟؟؟ 

از خانواده از همه دیگه بریدم بخدا ترو به امام حسین دعا کن یا بمیرم یا برم از این خونه

میری سرکار ببخشید زیاد سوال میکنم میخوام ببینم میشه کمکی کرد 

میری سرکار ببخشید زیاد سوال میکنم میخوام ببینم میشه کمکی کرد

تصمیم دارم که برم تا الان منتظر بودم یه شغل خوب پیدا شه ولی الان برام مهم نیست فقط میخوام صبح برم شب بیام 

لا حول ولا قوة الا بالله 
چیییشده مگه😑چرا فرار

عزیزم خیلی تو سختیم خیلی اینهمه سال گریه و زاری التماس خداروکردم انگار نه انگار واقعا دیگه تنها امیدم خدا بود 😭😭

لا حول ولا قوة الا بالله 

عزیزم میشه بگی مشکل چیه

میفهممت کاملا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

تصمیم دارم که برم تا الان منتظر بودم یه شغل خوب پیدا شه ولی الان برام مهم نیست فقط میخوام صبح برم شب ...

اره دقیقا برو سرکار هم میتونی خودت برای خودت تفریحات داشته باشی و مستقل باشی هم از اون محیط دوری هم با ادمای زیادی معاشرت میکنی و ادم درست میاد تو زندگیت و ازدواج میکنی و از اون خونه میری