2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آنفولانزاست. باید مرتب استامینوفن استفاده کنی . وقتی هم تب کردی و احیانا لرز اصلا نرو زیر پتو که خیلی بدتر میشی

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
آنفولانزاست. باید مرتب استامینوفن استفاده کنی . وقتی هم تب کردی و احیانا لرز اصلا نرو زیر پتو که خیل ...

لرز ندارم ، پاهام یخه ولی صورتم داغه

نمی‌دونم چرا میترسم آخه تا حالا اینجوری سرما نخورده بودم

لرز ندارم ، پاهام یخه ولی صورتم داغهنمی‌دونم چرا میترسم آخه تا حالا اینجوری سرما نخورده بودم

من دو سال پیش آنفولانزای شدی گرفتم من و بچه سه سالم. نمیتونم بگم چقدر حالم بد بود فقط به زورم شده غذای مقوی بخور. منم تبم اصلا قطع نمیشد. و همچنین دخترم. ده روز تبمون طول کشید ولی باید دوره بیماری بگذره. تقویت کن فقط. و بروفن و استامینوفن. من که دیگه ترسیدم واکسن زدم این دو ساله

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه