همین الان تو یه مهمونی بودیم ..کنار زن داییم نشسته بودم تو همین نی نی سایت داشتم میچرخیدم ..دیدم یه نگاهی بدی کرد هم به من هم به گوشیم ...آخر شب همه پاشدیم بریم .گفت دختر یه نگاه به من بکن ..نگاه کردم ..گفت چشات چطوری میمونه این همه گوشی نگاه میکنی ..من چیزی نشده بگم چون فضا اونجوری بود و داییمم بود نخواستم فک کنن بی احترامی میکنم ..یهو دامادمون رو کرد به داییم گفت تو خونشون هم مدام دستشه ..منم گفتم به خودم ربط داره ..داییم خندید گفت راست میگه به خودش ربط داره شما چیکارش دارین ..یهو زن دایی دیونم گفت نا راحت نشی من بخاطر چشای خودت گفتم ..باز هیچ نگفتم ..زنیکه بی عقل احمق آخه بگو مشکلت با من چیه ..مامانمم از اونور برگشته تو همونجا میگه چرا ناراحت بشه بد که نگفتی
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘