2777
2789

دور اطرافمون چندتا جادوگر بیکار و بیمار هستن که مدام دارن برامون طلسم میگیرن بااینکه قطع رابطه کردیم  . سالهاااااای ساله که دست ازسرمون برنمیدارن ، بااینکه هیچوقت کاری به کسی نداشتیم سرمون به زندگی خودمون بوده،  اذیتی برا کسی نداشتیم ولمون نمیکنند به قران بریدم توروخدا ازهرراهی که برا باطل کردن جواب گرفتید یا دیدید بقیه جواب گرفتن بگید . 

🛑🛑🛑فقط خواهشا دعانویس و این چیزا معرفی نکنید که تایپیک نترکه بتونم از نظرات استفاده کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تمام وسایل خونه رو شستم و خونه تکونی کردم. بعد نشستم حرزامام جواد رو نوشتم و نمازشو هم خوندم. توی کل خونه اسفند دود دادم و کندر

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

عزیزم براچی اینجوری به قران قسم میدی 

فقط بخاطر قسم اومدم وگرنه اطلاعی ندارم راهی هم بلد نیستم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من تمام وسایل خونه رو شستم و خونه تکونی کردم. بعد نشستم حرزامام جواد رو نوشتم و نمازشو هم خوندم. توی ...

عزیزم چ اثری داشت ؟

اتفاقات خوب افتاد بعدش ؟ یا درکنارش اتفاقات بد و سنگینی هم داشت ؟

چه حرزی حرز امام جواد ؟ ازکجا اصلشو بگیرم ؟ینی چی بدنم لرزید ؟پیش کی برم توروخدا درست بگو

میگم اگه که شما فقط ترسیدی 

حرز از مغازهای مذهبی بخر از این پیرینت شده ها باشه طوری نیست مهم نمازشه

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

من اعتقاد دارم که دعا هست 

اما شما از کجا مطمئنی ک کسی برات دعا گرفته

بدبیاری های زندگی رو ننداز گردن دعا

فامیل ک بیکار نیستن هی پول دعا نویس بدن ک زندگی شما خراب شه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
میگم اگه که شما فقط ترسیدی حرز از مغازهای مذهبی بخر از این پیرینت شده ها باشه طوری نیست مهم نمازشه

زیاد ازاین دعاها تو خونه داریم فک نمیکنم پرینتی اثر کنه 

بعید میدونم بااین چیزا بخوود باطل شه ک اگ میشد اینهنه سال دق نمیکردیم

اخه میگن سنگینی داره تو این سایت میگن

اصلا اینجوری نیست با صدای بلند گوش بدید اثرشو می‌بینید 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹