2777
2789
عنوان

رسم پول دادن کادو

371 بازدید | 35 پست

خانوما خانواده همسر من هرجا دعوت شن پول میبرن مثلا دو نفر باشند ۵۰۰ نه شکلاتی نه میوه رسم پول هست واقعا سخت تو این شرایط من یسال اومدم تو اینا چجوری رسمشون انجام ندم کار خودم بکنم بنظرتون کار اونا درست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این بدم نیست مثلا گاهی یه پاکت شیرینی میبری جایی ۷۰۰ ۸۰۰ تومن پولش میشه ولی زیاد بکار صاحبخونه نمیاد ولی پولشو بدی اون بنده خدام کمتر تو مضیقه میفته بنظرم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

کار اونا درسته

مخصوصا گل بردن واقعا کار بیهوده ایه و به طبیعت آسیب میزنه 

شوهر من که کلا زیرسیبیلی رد میکنه خسیس نیستا ولی بیشتر جاها دست خالی میره ده بارم من یادآوری میکنم دم در خونه طرف که میرسیم میگه ای وای حواسمون نبود یه چیزی بگیریم😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️فکر میکنه من حواسم نیست از زیرش در میره🤭

ببین مث همونا رفتار کن 

من که ازدواج کردم خانواده همسرم کادو خیییلی کم میدادن هرچند طرف ما کادو زیاد رسم نیست اما اینا دیگه واقعا خیلی کم میدادن 

من اولش جو گیر بودم بیشتر کادو میدادم، مثلا میرفتیم عروسی کادو مادر شوهرم و پدر شوهرم و دخترشون نصف کادویی بود که من و همسرم می‌دادیم 

ولی بعد ی مدت هم وقتی همونایی که کادو زیاد بهشون میدادم، برام کادو میاوردن به سبک مادر شوهرم ک مکادو میدادن که البته اصلا برای من مهم نبود چون من کادو نمی‌دادم به امید جبران و پس گرفتن 

بعد هم اینکه چندبار مادرشوهرم ناراحت شد که کادو من بیشتره و حتی این رو به زبون آورد 

منم گفتم چه کاریه 

مثل خودشون رفتار میکنم 

مثلا خونه دایی همسرم یا خالش یا خواهرش یا هرکس دیگ بدون مناسبتم پول میبرن

عه این دیگه عجیبه! 

چرا خب؟ خونه خواهر بری پول ببری! 

شما هم مهمونی زیاد بگیر هرجا میرید جبران بشه😁

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

آخه نمیشه همجا پول برد شکلاتی میوه ای چ خونه خواهر چ دایی پول میبرن

درسته و درستش شکلات شیرینی هست

ولی چیکار داری ب رسم اونا 

چیزی نیست ک نیاز باشه عوضش کنی به مدل خودت بری  جلو

پول بردن هم اوکی