2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون ذات مرد رو تنوع‌طلب و بنده شهوت می‌دونن

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

از قدیم اینطور بود که چون زن باردار میشه برای همین حساسیت روش بیشتر بود (حرف من درست و غلط بودنش نیست )

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خیانت کرد می تونه شرعی باشه آقا می ره صیغه می کنه ولی خیانت زن هیچ توجیه شرعی و منطقی ای برای عرف ندارع

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

به نظرم در یک حدن

الان

من به شما بگم آقای بعد از خیانت همسرش باهاش مونده 

بیشتر تعجب می کنی با بگم خانمی بعد از خیانت همسرش باهاش مونده?

قطعا از اولی بیشتر تعجب کردین 

چون ناخودآگاه تو چشمون  زشت تر شده 

آنقدر که زنا بخشیدن 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

از قدیم اینطور بود که چون زن باردار میشه برای همین حساسیت روش بیشتر بود (حرف من درست و غلط بودنش نیس ...

درست هم هست خیلی از بچه ها هم نامشروع متولد شدن کسی باخبر نشده 

واقعا خیانت جنسی چه زن چه مرد خیلی کار کثیفیه

الانمن به شما بگم آقای بعد از خیانت همسرش باهاش مونده بیشتر تعجب می کنی با بگم خانمی بعد از خیانت هم ...

زن شوهر دار خیلی بده 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

به نظرم چون فاتحه نسب رو باید خوند 

اگر دو مرد همزمان با یه زن رابطه داشته باشن و زن باردار بشه کلا همه اصل و نسب یه نفر فوت و فنا میشه و کلا بنیان یه زندگی میپاشه چون زن خیلی مهمه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3