2777
2789
عنوان

با دیدن عشق ابدی وزن روز به این نتیجه رسیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
بالاخره اگر دلش نمیخواست قضاوت بشه و حرف بشنوه نباید میومد تو همچین برنامه ای،مردم دارن رصد میکنن تو ...

آیدا هم که حرف نمیزنه هم هیت میخوره 

جالبه که فقط نباید کیمیا عصبی بشه وگرنه فرناز وعسل به همه بپرن و فحاشی کنند مهم نیس

بالاخره مشت نمونه خرواره به وضوح حسادت مردم تو کامنت ها دیده میشه فقط هم سمت دخترهایی که واقعا خوشگلن و نچرال 

اوایل هیت نداشت اتفاقا همه از خوشگلیش میگفتن از وقتی با یاشار شروع کرد لاس زدن هیتاش شروع شد

اونجا برنامه عشق یابیه کانسپت برنامه همینه  یاشار هم با آیدا کاپل نبود میتونست باهاش حرف بزنه 

اگه مشکل حرف زدن با پسر بود پس چرا عسل وفرناز با مهیار مدام جیک تو جیکن کسی نمی‌بینه 🫤 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره حسادت به زیبایی وجود داره و تجربه کردم دیدم،

منتها بشخصه نمیتونم تمام ارزش انسان رو تو قیافش ببینم‌.شخصیت خوب با هیچ چیزی عوض نخواهد شد و زیبایی نعمته نه ارزش مطلق..

اینکه مردم بیان بی رحمانه حرف بزنن در مورد هر کسی با هر اخلاقی غلطه.اما بخاطر زیبایی چشم گذاشتن روی عیب ها هم غلطه

نگار هم زیبا بود وبخاطر این،خیلی بیشتر بقیه دیده میشد،پس بنظرم هیتای مردم فقط واسه خوشکلی نیس هرچند درستم نیس

اره حسادت به زیبایی وجود داره و تجربه کردم دیدم،منتها بشخصه نمیتونم تمام ارزش انسان رو تو قیافش ببین ...

نگار بنده خدا هم تا قسمتای ۴۰ داشت فحش میخورد 🫤 

اتفاقا همونجا هم من حس میکردم دخترا دارن بهش حسادت می‌کنن چون بدبخت کاری نمی‌کرد بهش میگفتن هرزه وپیکمی وفلان 

ازاواسط برنامه که همه ریختن روش ومظلوم واقع شد سفید شد دیگه اگه میخواستن هم نمی‌تونستن بهش هیت بدن 

اره حسادت به زیبایی وجود داره و تجربه کردم دیدم،منتها بشخصه نمیتونم تمام ارزش انسان رو تو قیافش ببین ...

منم نمی‌گم تمام ارزش انسان به زیباییه فقط 

ولی وقتی یک دختر رو به اتهام بی ادبی وعصبی بودن بهش فحش های هرزه وفلان میدن بعد چندتا دختر دیگه که مدام روی فحشاشون صداقورباغه میذارن مثل عسل و فرناز ویاسمن ولی مردم نسبت به اینا هیچ واکنشی نشون نمیدن 

ازیک طرف دیگه به اینکه کیمیا می‌ره با یاشار حرف میزنه و بعدم باهم کاپل میشه کلی فحش بهش میدن ولی عسل وفرناز روی تاب کنار مهیار می‌خوابن مهیار رسماً دستش رو می‌ذاره روی رونای عسل باهاشون مدام لاس میزنن مهیار مستقیم به عسل میگه س کسی 🫤 اگه همین حرف رو یکی ازپسرا به کیمیا زده بود و کیمیا هم خندیده بود مردم خونشو حلال میکردن راجع به این چیزا وقتی مردم خودشونو کور میگیرن و اینارو نمی‌بینن خب ی جای کارمیلنگه دیگه