2777
2789

اکثر دخترای ایران متاسفانه نسبت به دخترهایی که ذاتی خوشگلن گارد و حسادت دارن وچون نمیتونن شبیهشون باشن سعی میکنن باتخریب اون دختر رو  پایین بکشن و بهش مدام سر چیزای بیخود هیت بدن اگه دلیلشو ازشون بپرسی میگن چون بی ادب وسلیطس داریم بهش هیت می‌دیم من می‌خوام بدونم مگه کسی مردم ایران رو مامور تنبیه و مجازات وتربیت بقیه کرده ؟ بعد برای تربیت وتنبیه یک نفر به جرم پیکمی بودن یا سلیطه و بی ادب بودن با حربه توهین وبی ادبی وتمسخرش  باید باهاش برخورد کرد ؟ نکته دارک قضیه هم اینجاست که وقتی پروفایل هاشونو باز می‌کنی میبینی اکثرا خانمهای سن بالا هستن که خودشون مسئول تربیت چندتا بچه هستن آخه این آدما بااین حجم ازعقده وحسادت و رفتارهای سمی و پرخاشگری چطور میتونن بچه هاشونو تربیت کنند من نمی‌دونم 😔 

مگه دهه شصته که یه دختر باید بخاطر خنده هاش هیت بگیره چقدر ذهن بعضیا واقعا بستس چقدر بعضیا افکارشون ترسناکه تمام عقده ها و کینه هایی که تو زندگیشون داشتن رو نباید سر یک دختر خالی کننداون عامل بدبختی دخترای ایران نیس  ولی متاسفانه ذره ای رحم و انسانیت رو تو کامنت های مردم نمی‌بینم واقعا اعصابم خرد میشه ازاین همه بی منطق بودن وبی رحمی 

کیمیا میگی 

واقعا نظرم در موردش منفیه 

خیلی بی ادب و وحشیه 

زیادی اعتماد به نفس الکی داره

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یکی خوشگله میشه بیشعوریش ندید؟ نمیفهمم چه ربطی داره چون خوشگله ملت کر و کور شن؟ عجیبه واقعا

دقیقا چکار کرده که بیشعوره ؟ کامنتای مردم که بیشتر تو هین و فحاشی و خشونت داره

دقیقا چکار کرده که بیشعوره ؟ کامنتای مردم که بیشتر تو هین و فحاشی و خشونت داره

هبچی تو دعواهایی که میکنه میبینی سر هیچی چقدر سریع میپره به طرف و بدترین حرفا رو میزنه ،خوبه خودشم میگه چقدر تاکسیک و بیخوده

چون یکی خوشگله میشه بیشعوریش ندید؟ نمیفهمم چه ربطی داره چون خوشگله ملت کر و کور شن؟ عجیبه واقعا

باتوهین وفحاشی وتمسخرش چیزی درست میشه ؟ 

اوکی کیمیا بیشعور ولی تاحالا به مردم آسیبی زده ؟ مردمی که تاحالا باهاش برخوردی نداشتن جوری راجع بهش حرف میزنن انگار آدم کشته وقتی داری یکی رو متهم می‌کنی حداقل نباید خودت شبیهش باشی ورفتارش رو به مراتب بدترتو وجود خودت داشته باشی دیگه 

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

هبچی تو دعواهایی که میکنه میبینی سر هیچی چقدر سریع میپره به طرف و بدترین حرفا رو میزنه ،خوبه خودشم م ...

خودشم قبول داره عصبیه ولی ربطش به مردم چیه که بهش توهین میکنند ؟ مردم که رفتارشون بدتر و سمی تره که 

خودشم قبول داره عصبیه ولی ربطش به مردم چیه که بهش توهین میکنند ؟ مردم که رفتارشون بدتر و سمی تره که

بالاخره اگر دلش نمیخواست قضاوت بشه و حرف بشنوه نباید میومد تو همچین برنامه ای،مردم دارن رصد میکنن توقع داری بگن سر ما داد نزده به ما‌چه؟ اصل این برنامه همینه ،میخواست نیاد  یا حداقل عین بقیه اشون حواسشو جمع کنه 

خودکرده را تدبیر نیست 

مردمم جوری رفتار میکنن که کیمیا درک میکنه دقیقا عین خودش

قبول ندارم  مردم براساس عقده هایی که تو زندگیشون نسبت به دخترای نچرال و خوشگل داشتن باهاش برخورد میکنن چون کیمیا به مردم آسیب نزده ولی مردم دارن عقده هاشونو  با تو هین های مستقیم و رفتارهای خشونت بار سرکیمیا خالی می‌کنند اوایل برنامه که پرخاش نداشت هم بهش هیت میدادن 

قبول ندارم مردم براساس عقده هایی که تو زندگیشون نسبت به دخترای نچرال و خوشگل داشتن باهاش برخورد میک ...

ولمون کن تورقران 

حسادت واسه ادمای نزدیکه الان خاک اونو کی میخواد بریزه سرش 

قبول ندارم مردم براساس عقده هایی که تو زندگیشون نسبت به دخترای نچرال و خوشگل داشتن باهاش برخورد میک ...

اوایل هیت نداشت اتفاقا همه از خوشگلیش میگفتن از وقتی با یاشار شروع کرد لاس زدن هیتاش شروع شد