2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاچه کارخونه ای باشه کجا باشه درآمدکارخونه چقدرباشه

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

میشه به منم کمک کنید

16 سالمه بعد خاستگار 4 تایی داشتم حدودا

الان رفیق بابام برا پسرش خاستگاری کرده طرف 22 سالشه وضع مالی متوسط

هر چی به مامانم میگم نمیخام میگه با این ازدواج کن خانوادش خوبه ونزدیکم زندگی میکنی

من چیکار کنم خیلیییی ناراحتم انگار مامانم قراره ازدواج کنه

میشه به منم کمک کنید16 سالمه بعد خاستگار 4 تایی داشتم حدوداالان رفیق بابام برا پسرش خاستگاری کرده طر ...

سنت کمه 

الان وقت درس خوندنته دختر 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

بخشی از کارخونه

من شوهرخالم کارخونه داره. مدیرعامل یکی از کارخونه هاش رو میشناسیم و باهاش رفت و آمد داریم. خیلی ساله تو ولنجک یه خونه بزرگ اجاره کرده کلی لوازم لوکس داره و سفرهای خارجی میره. نمیدونم چقدر بهش میده

میشه به منم کمک کنید16 سالمه بعد خاستگار 4 تایی داشتم حدوداالان رفیق بابام برا پسرش خاستگاری کرده طر ...

هم سن شما خیلی کمه هم پسره فوق کمه سنش

عملا خرج و همه چی دست خانواده پسره‌ست و بنابراین اجازه هر دخالتی به خودشون میدن

همیشه با خانوادت مشورت کن ولی همیشه تصمیم آخرو خودت بگیر. 

دوفردا دیگه یچیز بشه نمیگن ما گفتیم میگفتن خودت تصمیم گرفتی. 

بنظر من خودتو از الان درگیر زندگی متاهلی و مسئولیت هاش نکن سعی کن تمرکزتو رو توسعه فردی و پیشرفت خودت بذاری. وقت واسه ازدواج هست هروقت حس کردی آمادگیشو داری به ثایت شخصیتی و انتخابی رسیدی بعد ازدواج کن