2777
2789

ازشون سواستفاده هم میشه چون وابسته هستن مهم نیست به کی وابسته باشن دوست یا خانواده رفیق همسایه پارتنر و......

ازشون راحت سواستفاده میشه خودشونم میزارن 

آدم های لوسم نمیتونم درک کنم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

منم هیچوقت درک نکردم

میشه به منم کمک کنید

16 سالمه بعد خاستگار 4 تایی داشتم حدودا

الان رفیق بابام برا پسرش خاستگاری کرده طرف 22 سالشه وضع مالی متوسط

هر چی به مامانم میگم نمیخام میگه با این ازدواج کن خانوادش خوبه ونزدیکم زندگی میکنی

من چیکار کنم خیلیییی ناراحتم انگار مامانم قراره ازدواج کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وابسته ام ب مامانمو و شوهرم ولی سو استفاده ای نمیشه ازم اما خب دوست داشتم تا این حد نبود وابستگیم چون زندگی سخت میشه برا ادم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

شرایط زندگی آدما و اتفاقاتی ک براشون رخ میده آدمارو متفاوت میکنه چیز عجیبی نیست ک نمیتونین درک کنین

شرایط افتصاحم باشه باید ادامه بدی

همیشه هم سو استفاده نمیشهگاهی شاید طرف خوب باشه ولی همیشه که کنارت نیست ممکنه اتفاقی بیوفته ازت دور ...

دقیقا منظورم همینه 

کلا وابستگی رو اصلا قبول ندارم

من خیلی وابسته ام ب مامانمو و شوهرم ولی سو استفاده ای نمیشه ازم اما خب دوست داشتم تا این حد نبود واب ...

من اونایی که خیلی وابستن بهشون میگم که وقتی میرن یا نیستن داغون میشن

آدمای وابسته خیلیاشون تو شرایط سختی بزرگ شدن.تگیه گاه محکمی تو خانواده نداشتن.جاشون تصمیم میگیرن.خیلی آزادی های طبیعی رو باید به زور به دست بیارن.و محیط اینجوری بارشون میاره.نه که خودشون بخوان

شرایط افتصاحم باشه باید ادامه بدی

اصلا متوجه نشدی چی گفتم

این ک شما الان اعتقادت اینه از خانوادت محیط زندگیت تجربیاتت و ی سری چیزای دیگه اومده

اونیم ک وابسته هست چیزای متفاوتی تجربه کرده ک شده این

نمیگم وابستگی خوبه حرفم اینه قضاوت نکنیم مردم رو

من اونایی که خیلی وابستن بهشون میگم که وقتی میرن یا نیستن داغون میشن

من بخاطر مامانم نتونستم مهاجرت کنم 

و بخاطر وابستگی شدیدم ب همسرمم اگر یه شب پیشش نباشم پنیک میشم مثلا تو جنگ پیش هم نبودیم یا توبارداری یوقتایی مجبور بودم خونه مامانم باشم 

واقعا بده وابستگی زیاد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️