2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیت میکنی سه شب شبی ۴۰سوره قدر میخونی تو خواب جواب میگیری سوره های دیگم هست این راحت تره

یعنی هر نیتی داشته باشیم جوابش رو تو خواب میده؟؟

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

اره نیت حلال دیگه همین کار و خونه زندگی خواستگار اینا

مثلا ادم‌میخواد بفهمه شوهرش کیه؟

یا اگه یکیو دوست داره و میخواد بفهمه چی میشه ؟؟

به نظرت اینارو هم میشه فهمید

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

مثلا ادم‌میخواد بفهمه شوهرش کیه؟یا اگه یکیو دوست داره و میخواد بفهمه چی میشه ؟؟به نظرت اینارو هم میش ...

من شنیدم یه دعا است دیدن مطلب ولی بر من درست نشد.

یکی هم میگن یا آخی اخفریی بگی نمیدونم راسته یا نه

این قدر و نشنیده بودم امتحان میکنم

شب اول دیدی؟میشه دو تا نیت بگم؟ بعد اینکه شرط خاصی ندارا؟ موقع پریودی اشکال نداره؟ببخشید زیاد سوال ک ...

نه واسه پریوپی مهم نیس 

یکیو اول بگو جواب که کرفتی برو‌بعدی 

موقع قبل خواب بخون و بخواب 

نیت اینجوری بکن بکو بسم الله نیت مسکنم سه شب سوره قدر یخونم ببینم کدوم خونه مال منه مثلا 

و بخون و بخواب بعدش دیگه هی حرف نزن گوشی نبین 

سعی کن اخرین کارت باشه 

مثلا ادم‌میخواد بفهمه شوهرش کیه؟یا اگه یکیو دوست داره و میخواد بفهمه چی میشه ؟؟به نظرت اینارو هم میش ...

اره گزینه رو بگو بگو کدوم خواستگار بهتره 

می بینی قشنگ بعضی وقتا میکن تا هفت شبم باید بخونی 

من سه شب یا دوشب خوندم جواب کرفتم 

نه واسه پریوپی مهم نیس یکیو اول بگو جواب که کرفتی برو‌بعدی موقع قبل خواب بخون و بخواب نیت اینجوری بک ...

باشه مرسی امشب امتحان میکنم پس چون پریودم گفتم برعکس نشه😅